Acasă Actualitate Patru faurari au furat 18 tone de otel

Patru faurari au furat 18 tone de otel

DISTRIBUIȚI

Patru angajati ai uzinei bucurestene Faur SA au furat din incinta societatii 18 tone de otel. Pentru ca distractia sa fie completa, unul dintre cei patru hoti era lider sindical in uzina.

Cei patru angajati ai uzinei sunt Costelus Rusan, lider sindical la sectia Forja, Ionel Constantinescu, controlor poarta, Zinel Codreanu, macaragiu, si Ion Bazgan, ofiter de serviciu la sectia Forja, au fost retinuti de politistii bucuresteni. Alaturi de ei au mai fost arestati si Constantin Nedelcu, sofer la societatea Trans Titan, Nicolae Eftimie, administrator al societatii Dim Trans International, si Constantin Cristea. Cei sapte sunt acuzati de furt calificat, asociere in vederea comiterii de infractiuni, fals intelectual, evaziune fiscala, luare si dare de mita, in urma disparitiei a aproape 20 tone de otel din incinta fabricii.

In urma cu aproximativ doua saptamani, Constantin Cristea l-a intrebat pe Nicolae Eftimie daca nu vrea sa cumpere 15-20 tone de otel. Pentru a face rost de marfa, Cristea i-a contactat pe Rusan, Nedelcu si pe Bazgan, carora le-a dat cate cinci milioane de lei. Acestia, l-a randul lor, le-au dat cate doua milioane de lei lui Codreanu si lui Constantinescu, pentru a-i ajuta la incarcarea si scoaterea otelului din unitate. Astfel, in noaptea de 17 spre 18 decembrie, ei au furat din incita sectiei Forja a uzinei Faur opt matrite, in greutate de 18 tone, care erau confectionate din otel special. Ulterior, matritele au fost preluate de Eftimie, care le-a trimis cu un autotren la SC Vectra SRL, din municipiul Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.