Acasă Actualitate Plătită de Vîntu cu 5.000 de Euro pe lună, Andreea Crețulescu a...

Plătită de Vîntu cu 5.000 de Euro pe lună, Andreea Crețulescu a țipat azi: „doamna Kovesi vrea un copil. Dar vă întreb e căsătorită?”

DISTRIBUIȚI

Andreea Creţulescu, cea despre care colegii ei discută pe la colţuri că ar trage câte o duşcă înainte de a intra în platou, s-a remarcat la postul Realitatea TV pe când acesta era deținut de Sorin Ovidiu Vântu care a și plătit-o regește cu aproximativ 5.000 de Euro pe lună după cum am dezvăluit în anul 2010 AICI.  Andreea a încasat pentru vehemenţa cu care discuta cu invitaţii, în anii 2008 și 2009, 5.350.930.000 de lei vechi. Frumuşică sumă doar pentru ţipat la invitaţi.
Astăzi, în timp ce procurorul șef al DNA acorda un interviu în studioul AGERPRES, Andreea Crețulescu vitupera pe baza răspunsurilor Codruței Kovesi. Întrebată dacă se vede făcând altceva decât a fi procuror DNA, Kovesi a răspuns întrebător: „aș putea să fiu mamă, nu?” Moment în care Crețuleasca a băgat „breaking news” cu această pseudo-știre și i-a întrebat pe invitații din studiou: „doamna Kovesi vrea un copil. Dar vă întreb e căsătorită?”, lăsându-i pe aceștia fără replică. La fel și pe noi.
Probabil distrusă de rezultatul „prestigioasei” Comisii parlamentare de ancheta a alegerilor din 2009 care a concluzionat astăzi că alegerile au fost trucate, Crețuleasca a clacat. Doar din comisia de anchetă fac parte numai personalități: Pleșoianu și Oana Florea cunoscuți și ca „ăia ai lui Voiculescu”.

Să ne amintim că în acea campanie, Andreea Crețulescu a fost consiliera aproape-președintelui Geoană și urma să devină consilier prezidențial.

CITEȘTE ȘI Kovesi: Nu există doar presiuni prin declarații, ci și aceste încercări de modificare a legislației; e o campanie de fake news

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.