Acasă Actualitate Pleacă și Pătru după Bica în Costa Rica? Azi se judecă la...

Pleacă și Pătru după Bica în Costa Rica? Azi se judecă la CAB contestația DNA față de ridicarea controlului judiciar

DISTRIBUIȚI

Degeaba fac dosare de corupție procurorii dacă inculpații fug cu banii primiți șpagă în țări de unde extrădarea poate dura zeci de ani. Acuzată de multe fapte de corupție, Alina Bica se plângea la Antena 3 că nu are din ce trăi dar a găsit bani să plece în Costa Rica ca să nu intre la închisoare. Vlad Cosma refuză să fie audiat la DNA Ploiești, fiind la „schi în străinătate” iar Udrea face tratamente costisitoare în străinătate ca să rămână însărcinată.
Și șpăgara Ana-Maria Pătru e disperată să scape de controlul judiciar pentru a putea pleca peste hotare, unde a anunțat că și-a găsit deja un serviciu. Pătru e acuzată de DNA Ploiești că a luat mită de aproape 2 milioane de Euro. Judecătorii Tribunalului București i-au ridicat lui Pătru în 8 februarie 2018 măsura preventivă a controlului judiciar, măsură dispusă în 17.02.2017 de Curtea de Apel Bucureşti. Astăzi la Curtea de Apel București se judecă contestația DNA la decizia TMB. Pentru a nu mai fi judecată la completul severului judecător George Dorel Matei, Pătru l-a reclamat pe acesta la CSM în 19 ianuarie 2018 pentru o presupusă afirmație făcută în aprilie 2017. Aseară, la Antena 3 (desigur), Ana Maria Pătru a anunțat că depune și ea o plângere penală împotriva procurorului-șef al DNA Ploiești.

În fotografie, Pătru cu ceasul Hublot de 10.000 de Euro primit șpagă, pentru care a și fost trimisă în judecată. Vezi AICI.

Citește și Ana Maria Pătru a încercat, cu lacrimi în ochi, să convingă judecătorii TMB că e doar o curvă, nu șpăgară

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.