Acasă Actualitate Poliția a interzis patronului discotecii din Butești în care fiul lui Carmen...

Poliția a interzis patronului discotecii din Butești în care fiul lui Carmen Dan a fost bătut de maneliști să dea relații presei

DISTRIBUIȚI

Publicaţia „Liber de Teleorman“ relatează un incident petrecut în luna aprilie, în discoteca din Buteşti, o localitate situată la 15 kilometri de Videle, cu fiul lui Carmen Dan. Contactat, patronul discotecii nu a vrut să vorbească cu jurnaliștii: „Cine v-a dat detaliile? Vreau să îmi spuneți cine v-a dat detaliile, că e problema mea. Nu vreau să vă dau niciun detaliu, pentru că e o anchetă a poliției. Am fost acolo, am văzut personal ce s-a întâmplat, nu-mi este frică, dar nu vreau să vă spun. Mi s-a spus să nu dau niciun detaliu.” a spus patronul discotecii din Butești jurnaliștilor de la Liber în Teleorman. Desigur co poliția atât de comunicativă cu orice mărunt incident, de data asta a pus batista pe țambal să nu fie afectată imaginea țaței de Videle.
Discoteca e frecventată în general de maneliști care s-au enervat când fiul lui Carmen dan s-a dus la DJ să să schimbe muzica spunând că e fiul ministrului de Interne. Când Dj-ul a schimbat muzica, maneliștii din Poieni s-au enervat și unul dintre ei l-a pocnit pe Darius. Citește integral în Liber de Teleorman.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.