Acasă Actualitate Update: Iliescu se simte bine. ALERTĂ Ion Iliescu a fost dus la...

Update: Iliescu se simte bine. ALERTĂ Ion Iliescu a fost dus la spital în STARE GRAVĂ

DISTRIBUIȚI

Update 01.06.2019 ora 13.00: starea de sanatate a fostului sef de stat evolueaza favorabil. „Starea de sanatate a domnului Ion Iliescu evolueaza favorabil. Investigatiile si tratamentul vor fi continuate in conditii de internare”, au transmis reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Elias, prin intermediul unui comunicat de presa.

Update ora 19.00: Reprezentanții Spitalului Elias au făcut precizări: „În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanții Spitalului.

Update ora 18.40: Ion Iliescu se află la Spitalul Elias unde este supus unor investigații.

Ion Iliescu, 89 de ani, a ajuns, de urgență, la spital, în stare gravă! Fostul președinte are mari probleme de sănătate, informează România TV! Acestuia i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă pe braţe la spital de SPPiștii care îl păzesc în calitatea sa de fost președinte. Astăzi Ion Iliescu nu a fost prezent alături de ceilalți foști președinți la ceremonia de la Cotroceni organizată cu ocazia vizitei Papei în România.

Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare “CC Iliescu” din București, la Terapie Intensivă, în luna aprilie. Fostul președinte a fost operat pe inimă, existând suspiciunea că acesta ar suferi de pericardită hemoragică, o inflamare a pericardului.

știre în curs de actualizare

2 COMENTARII

  1. Mance’te moartea,kgb’ist ordinar,sandrama comunista.Sa suferi inainte de a pieri,cat au suferit la un loc,toti cei care au pierdut,fii,fiice sau alte rude la un loc.Parshiv ateu,nu ai crezut in Dumnezeu.Pe oaneni i’ai manipulat prin ingenioasa ta minte satanica,dar pe Dumnezeu,nu’l vei putea santaja. And vei da ochii cu El,vei vedea sangele celor ucisi din ordinul tau,sau din faptele tale.Oricum sa ai un sejur din olo de viata asta,de macar cateva sute de ani sa reglectezi asupra crimelor tale,odios criminal.Dracul sa te binecuvanteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.