Acasă Actualitate Cum s-a aglomerat traficul în București după trei ani cu primarul ZERO,...

Cum s-a aglomerat traficul în București după trei ani cu primarul ZERO, incompetenta Gabriela Firea

DISTRIBUIȚI

„Dacă infrastructura din București nu ar fi atât de precară, nu ne-am mai afla în situația în care, la venirea Suveranului Pontif, un eveniment istoric pentru România, administrația Bucureștiului să închidă școlile și grădinițele, spre disperarea părinților anunțați cu o zi înainte.

Papa Francisc vorbește des despre cât de importantă este educația tinerilor și cu siguranță nu ar încuraja închiderea școlilor cu ocazia vizitei sale.

În București, chiar și o ploaie de vară sau blocarea unor benzi pentru securitate face să explodeze orașul. De aceea este atât de necesară prioritizarea fondurilor municipalității către infrastructura de transport, inclusiv parcări.”, explică Nicușor Dan.

În 2016 Bucurestiul se afla pe locul 5 in topul celor mai aglomerate orase din lume, cu un indice de congestie de 50%, in 2016 acesta crescand cu 7% fata de 2015, potrivit unui studiu publicat în 2017 de producatorul olandez de sisteme de navigatie prin GPS TomTom. În medie, bucurestenii petrec cu 50% mai mult timp in trafic decat in conditii normale de circulatie. La orele de varf situatia este si mai grava, dimineata pierzand cu 90% mai mult timp in trafic decat in conditii normale, iar seara cu 98% mai mult. Clasamentul groazei era în 2016: Mexico City, Bangkok (Tailanda), Jakarta (Indonezia), Chongqing (China), București.

Un an mai târziu, Bucureștiul a urcat două locuri în topul celor mai aglomerate orașe, clasamentul fiind Bangkok (Thailanda), Mexico City (Mexic), București, Jakarta, Moscova, potrivit Tom Tom Traffic Index.

Evident este că Firea nu știe ce să facă dar și faptul că după ce a pandelizat primăria nu mai există nici măcar specialiști care să vină cu o soluție. Faptul că după un timp Firea va da seamă pentru felul în care a tocat banii publici pe spectacole, pe vouchere inutile, vacanțe pentru pensionari și alte prostii inutile nu ne încălzește cu nimic atât timp cât răul a fost făcut.

Firea are o singură preocupare la primărie: dacă cineva o critică, îi deschide proces folosind departamentul juridic al instituției să o reprezinte în instanță. Menționăm că  folosirea în interes propriu a resurselor publice este infracțiune.

1 COMENTARIU

  1. La doua-trei luni dupa ce Firea si-a preluat postul de primar general, i-am pus pe FB 2-3 comentarii negative, scrise intr-un limbaj decent, fara insulte. Era ora 4AM ora Romaniei (asta pentru ca eu locuiesc pe coasta de vest a Americii de Nord). In nu mai mult de 5 minute postarile mele disparusera si eram blocat. Deci Firea avea monitorizare 24×7 pe acel cont pentru ca nu pot sa cred ca statea ea la ora aceea pe net. Credeti ca individul respectiv era platit din banii ei? Eu nu cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.