Acasă Actualitate Politistii l-au identificat pe unul dintre atacatorii patronului de la -Eco Excange-

Politistii l-au identificat pe unul dintre atacatorii patronului de la -Eco Excange-

DISTRIBUIȚI


– Politistii bucuresteni au dat publicitatii semnalmentele unuia dintre cei sase atacatori ai patronului casei de schimb -Eco Exchange-. Iranianul a fost jefuit, in urma cu doua zile, de aproximativ 500 milioane de lei, pe strada Dumbrava Rosie din centrul Capitalei.


Politistii bucuresteni incearca sa identifice un barbat cu varsta cuprinsa intre 18-25 de ani, avand o inaltime de 1,65-1,75 de metri, ochi caprui, ten inchis, brunet, care la momentul jafului armat era imbracat cu haine inchise la culoare.


Joi seara, iranianul Ali Kavian Mohammad, patron al -Eco Exchange-, si un angajat al acestuia, Cristian Stoica (19 ani), se aflau intr-un autoturism marca Dacia 1310, pe strada Dumbrava Rosie, langa Piata Gemeni. La un moment dat, un autoturism BMW le-a taiat brusc calea, cele doua masini tamponandu-se frontal. Din BMW au coborat mai multe persoane inarmate cu bate, un pistol si o pusca, spargand unul dintre geamurile Daciei, dupa care au luat din masina trei sacose din plastic in care se aflau 472 milioane de lei. Atacatorii au abadonat BMW-ul, s-au urcat intr-un Citroen, de culoare deschisa, si au plecat.

Politistii au constatat ca BMW-ul folosit la jaf fusese furat cu patru zile in urma, din fata locuintei unui bucurestean domiciliat in setorul 5 al orasului.


Dupa modul de actiune al celor sase atacatori, acestia stiau de suma mare de bani din masina iranianului. O parte dintre atacatori erau deja urmariti pentru alte talharii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.