Acasă Actualitate Premieră: Colegiul Medicilor îi asigură asistență juridică medicului Cătălin Apostolescu

Premieră: Colegiul Medicilor îi asigură asistență juridică medicului Cătălin Apostolescu

DISTRIBUIȚI

Medicul infecționist Cătălin Apostolescu a fost audiat duminică în ancheta privind incendiul în urma căruia şapte pacienţi au decedat.

În fața ziariștilor, după ce a ieșit din sediul Poliției Capitalei după aproape de trei ore, doctorul nu a oferit prea multe informații: ”Nu pot face niciun fel de aprecieri privind cauzele incendiului. Procedurile privind manipularea instalaţiei de oxigen au fost respectate”, a spus medicul Apostolescu. Doctorul a afirmat că personalul medical a făcut tot ce a fost posibil pentru a scoate cât mai repede pacienţii din saloane. Acesta a precizat că personalul medical care era la acel moment de serviciu a salvat 27 dintre cei 101 pacienți. El a precizat că nu a putut sparge ferestrele, acestea fiind din termopan.

Medicul a explicat că existau proceduri privind manipularea instalaţiei de oxigen şi că acestea erau respectate în cadrul unităţii medicale.

„Vreau să mulţumesc pentru sprijinul pe care îl primesc de la Colegiul Medicilor prin faptul că mi-a asigurat asistenţă juridică”, a adăugat medicul Cătălin Apostolescu.

12 COMENTARII

  1. Rudele celor decedați în incendiu vor plăti asistenta juridica, Don doctor o primește gratis, plătită din bani publici, adică tot de rudele celor decedați.

  2. Omul este un erou, care împreuna cu echipa lui si-au riscat viata ptr a salva viata pacientilor.
    Va dati seama ca si cadrele medicale sunt oameni, nu?

  3. Dupa parerea mea doctorul nu este un erou dar nici vinovat pentru incendiul de la spital,pentru ca astea sunt spitalele cu dotarile pe care le au,medici ce altceva pot sa faca si ei decat sa lucreze cu ce au,sau crede cineva ca personalul medical nu si-ar dori spitale ca in tarile dezvoltate din lume dar asta este putere economica a Romaniei care nu are nici infrastuctura pt transporturi ca in Franta,Germania,etc,nici educatie,nici protectie sociala si pot sa continui dar nu este nevoie pentru ca stie toata lumea.
    Daca este sa vorbim despre spaga din spitale sau medici care lucreaza si la stat si la privat,aici da,cei care fac asa ceva sunt de criticat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.