DISTRIBUIȚI

Ieri Viorica Dăncilă a fost criticată pentru declarația ei în care, în calitatea sa de premier în funcție, fost europarlamentar pentru 9 ani, fostă profesoară și manageră pe la Petrom ne-a spus că în opinia sa, căpătată în urma experienței sale acumulate în funcții înalte, cei care vorbesc o limbă străină își iubesc mai puțin țara, lăsând să se înțeleagă că cei care vorbesc două limbi străine își iubesc țara și mai puțin și tot așa, lingvistul Dan Alexe care vorbește la nivel academic 15 limbi străine și încă 5 bine sau foarte bine, neputând fi catalogat după criteriile premierului Dăncilă.
Consultând CV-urile câtorva PSD-iști de frunte am descoperit că unii își iubesc țara mai puțin, iar alții și mai puțin.
Astfel, europarlamentarii PSD declară în CV-uri ce limbi străine vorbesc. Noi lucrăm cu materialul clientului, nu confirmăm că aceștia le și vorbesc:
Rovana Plumb – engleză și franceză
Claudiu Manda – engleză
Dan Nica – engleza și franceză
Maria Grapini – engleză și franceză
Tudor Ciuhodaru – franceză
Adrian-Dragos Benea – engleză
În plus și câțiva parlamentari PSD declară că vorbesc limbi străine:
Olguța Vasilescu – italiană
Mihai Fifor – engleză și franceză
Daea Petre – engleză
Eugen Teodorovici – engleză

Victor Negrescu, vorbitor de mai multe limbi străine: franceză și engleză (foarte bine), italiană (mediu), germană și rusă – (începător) nu-și iubește țara aproape deloc. Credem că în CV-ul dat de Negrescu lui Dăncilă acesta a scris că nu vorbește nicio limbă străină că altfel, aceasta nu-l propunea comisar european. Fiindcă ne amintim că ea i-a propus lui Firea pe care nimeni nu a auzit-o vorbind vreo și a și refuzat să dea un interviu jurnaliștilor de la The Guardian. Detalii AICI.

veorica vasilica dăncilă tocmai a zis la timișoara că românii care vorbesc engleză, franceză, germană ȚIN MAI PUȚIN la românia. dar ea îi apreciază.

Publicată de Roxana Deaconescu pe Vineri, 1 noiembrie 2019

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.