DISTRIBUIȚI

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri că a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi prefectul pentru ‘nelegalitatea flagrantă a PUZ Primăverii 1’, care prevede construirea pe un teren prevăzut ca spaţiu verde în PUZ Zone Construite Protejate. Plângerea penală depusă la DNA este împotriva lui Ştefan Călin Dumitraşcu, fost arhitect şef al Capitalei, iar acuzaţiile sunt de abuz în serviciu.

„Din hârtii s-a făcut un cadou beneficiarului PUZ-ului de cel puţin 3 milioane euro. Întrebare retorică. Ce credeţi că va face Inspectoratul de Stat în Construcţii? Va constata nelegalitatea PUZ-ului şi va solicita prefectului să îl atace în instanţă? (din păcate, primarul nu are voie să atace hotărârile Consiliului). Sau mă va amenda cu 5.000 lei pentru că nu emit certificatul de urbanism pentru construire?”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a anunțat, în luna mai, lansarea unui nou proiect rezidenţial upper-premium: H Primăverii 1. Investiţia este estimată la peste 20 de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.