Acasă Actualitate Procurori sub acoperire în secțiile de votare

Procurori sub acoperire în secțiile de votare

DISTRIBUIȚI

Senatorul PDL Mihai Stănișoară, membru în Comisia parlamentară pentru controlul SRI,  a declarat că în secțiile de votare vor fi prezenți procurori sub acoperire.
Declarația a fost făcută în contextul unei discuții pe marginea fraudelor care s-au comis la referendum. Zilele trecute, Parchetul de pe lângă ÎCCJ anunța că trei președinți de secții de votare și un membru al unei secții de votare din județul Mehedinți au fost trimiși în judecată pentru fraude la referendum.
„Ceea ce vă pot spune eu în premieră este că am auzit că vor fi prezenți în secții de votare procurori sub acoperire, deci oameni care să poată realiza flagrant în direct. ?ê?£i nu numai în timpul votului, dar și în campanie (…) Singura teamă a lor este legată de justiție", a spus senatorul Mihai Stănișoară.
Întrebat cum crede că va fi această campanie electorală în județul Mehedinți, prim vicepreședintele PDL a declarat că este foarte posibil să asistăm și la arestări în direct.
„Va fi o campanie ca oricare alta, noi suntem pregătiți pentru ea. Poate am învățat și noi din cele trecute mai mult. Noi am crezut că trăim în anul 2012, în Europa și că este posibilă o conduită civilizată și de bun simț. Acum lucrurile s-au schimbat față de locale și referendum pentru că nu cred că le va mai fi simplu să convingă oamenii să fure pentru ei. Nu ne așteptăm să dispară total intenția și abordarea, dar vor fi surprize mergând până la arestări în direct, flagrant în direct. Acestea cu siguranță vor fi pentru că ei nu se potolesc“, a mai spus senatorul PDL, membru în Comisia parlamentară pentru controlul SRI.

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.