Acasă Actualitate Procurorul Negulescu a răspuns acuzațiilor: a avut o relație cu Andreea Cosma...

Procurorul Negulescu a răspuns acuzațiilor: a avut o relație cu Andreea Cosma inițiată de ea cu scopul de a devia anchetele

DISTRIBUIȚI

Procurorul Mircea Negulescu face primele declarații după ce deputata PSD Andreea Cosma l-a acuzat că a hărțuit-o sexual: „Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant.”, a declarat Negulescu jurnalistului Alexandru Căutiș de la Revista Kamikaze. Căutiș a prezentat pe contul său de Facebook în avanpremieră fragmente din interviul ce urmează să fie publicat.

Astfel, deputatul Bichineț care se întreba de la tribuna Parlamentului dacă Portocală a paradit-o sau nu a paradit-o pe Andreea Cosma a primit răspuns și de la fostul procuror și de la fosta guristă care i-a transmis că l-a ținut cald pe Negulescu până s-a suspendat din funcție.

EXCLUSIVInterviu cu procurorul NegulescuCă tot e cod portocaliu, procurorul "Portocală" s-a decis să dea primul…

Posted by Alexandru Cautis on 26 Februarie 2018

1 COMENTARIU

  1. Cine o face să o tragă si nu numai cei din PSD ci toti cei ce au delapidat s-au au prejudiciat in vreun fel statul Roman. Ar fi bună pentru 6luni o lege martială!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.