Acasă Actualitate Proxenetii si prostituatele vor fi trimisi la sapa

Proxenetii si prostituatele vor fi trimisi la sapa

DISTRIBUIȚI

Dupa ce a participat la o actiune matinala de depistare a proxenetilor si prostituatelor care -isi desfasoara activitatea- in Calea Mosilor, unde se presupune ca exista cele mai multe bordeluri clandestine, primarul sectorului 2, Nicolae Ontanu, s-a gandit ca ar putea combate traficul cu carne vie, obligandu-i pe proxeneti si prostituate la munca in folosul comunitatii.

Seria actiunilor initiate de Politia Capitalei pentru combaterea fenomenului micii infractionalitati a continuat si ieri, cand, in urma unei razii efectuate pe Calea Mosilor, au fost retinute aproximativ 20 de prostituate si proxeneti. Descinderea a fost organizata de Sectia 8 Politie, la solicitarea Primariei sectorului 2.

Zona, cunoscuta de Politie pentru numarul impresionant de bordeluri ilegale, este, totodata, si locul in care se ascund numerosi infractori dati in urmarire. Din pacate, datorita lipsei unor legi care sa acopere domeniul prostitutiei, cea mai mare parte a celor retinuti va reveni pe strada dupa ce vor plati o amenda de cateva sute de mii de lei.

Ontanu: -Vom dezafecta cuibarele de prostitutie-

Referindu-se la aceasta problema, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a spus ca Primaria incearca sa-i oblige pe proxeneti si pe prostituate la munca in folosul comunitatii. -Daca tot murdaresc orasul, la figurat, de ce sa nu contribuie si la infrumusetarea lui, la modul propriu. Le vom pune maturi si sape in maini, pentru a face curatenie-, a mai spus Ontanu.

Pentru a curata zona, autoritatile locale intentioneaza sa dezafecteze imobilele de pe Calea Mosilor Veche, folosite de prostituate. -Vom dezafecta, pe cale administrativa, aceste cuibare de prostitutie, care au transformat centrul Capitalei intr-un adevarat focar de infectie, din cauza mizeriei in care traiesc. Nu putem concepe ca aceasta zona de referinta pentru oras sa fie expusa degradarii morale-, a afirmat edilul sectorului 2. El spune ca intentioneaza refacerea din temelii a imobilelor situate la adresa Calea Mosilor nr. 134, intrucat acestea -fac parte din istoria arhitectonica a orasului-.

Potrivit primarului, actiunile comune ale Politiei si administratiei locale vor continua, pentru a evacua, din cladirile vechi situate in centrul orasului, bandele care practica prostitutia si talharia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.