Acasă Actualitate PSD îi urăște pe români? Profesorul de sport care a inventat idioțenia...

PSD îi urăște pe români? Profesorul de sport care a inventat idioțenia numită Split TVA, declarată ilegală de Comisia Europeană, readus în Guvern

DISTRIBUIȚI

Comisia Europeană a decis pe 8 noiembrie 2018 respingerea cererii de derogare în vederea aplicării mecanismului de plată defalcată a TVA înaintată de România. Comisia își manifestă astfel îngrijorarea cu privire la nerespectarea principiului proporționalității și compatibilității cu Tratatul de Aderare, considerând acest mecanism ca fiind contrar atât prevederilor Directivei Europene de TVA cât și libertății furnizării de servicii. Mai mult, Comisia a decis tot ieri, să transmită o scrisoare de notificare formală României cu privire la mecanismul de plată defalcată a TVA, făcând primul pas înspre declanșarea procedurii de infringement.”, scria în 9 noiembrie Alex Milcev, Liderul Departamentului de asistență fiscală și juridică, EY România, într-o opinie publicată în ziarul Curentul AICI.
Astăzi a venit ca un trăsnet anunțul pe surse că PSD îl pune pe inventatorul SPLIT TVA, profesorul de sport Ilan Laufer ministru al Dezvoltării. I-am cerut un punct de vedere lui Laufer (vezi foto) după anunțul Comisiei Europene dar acesta, laș, și-a băgat capul în nisip știind că e în cărți pentru protofoliul Dezvoltării. Sperăm din toată inima ca știrea numirii acestui neavenit în guvern să fie doar o știre falsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.