Acasă Actualitate Purtătorul de cuvânt al PPE: Europa nu crede în Tudorel Toader. Grapini...

Purtătorul de cuvânt al PPE: Europa nu crede în Tudorel Toader. Grapini corectată de un coleg din Luxemburg

DISTRIBUIȚI

„V-am spus după “votul preliminar” din Consiliu că doamna Kovesi nu are o problemă de credibilitate la nivel european în acest moment. Audierea și votul dat aseară în Parlamentul European au confirmat cu vârf și îndesat ceea ce v-am spus.
Europa nu crede în Tudorel Toader.”, a anunțat pe Facebook purtătorul de cuvânt al PPE, Siegfried Mureșan, după ce Laura Codruța Kovesi s-a clasat prima la votul din Comisia de buget CONT.

Și europarlamentarul Cristian Preda a povestit pe Facebook că un eurodeputat din Luxemburg care vorbește românește a corectat-o pe Grapini la audieri

„Aş menţiona, întâi de toate, remarca unui coleg din Luxemburg, care ştie binişor română şi care stătea chiar lângă mine. Când a auzit că Grapini o întreabă pe LCK „ce veţi face ca şi şef?”, a corectat-o imediat. „se zice: ca şef, nu: ca şi şef!”. Din fericire, pentru limba română, eminenta lingvistă nu l-a auzit.

Miercuri la ora 12.00 urmează votul secret în comisia LIBE care numără 60 de membri.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari stimata doamna Laura Codruta Kovesi pentru profesionalismul dumneavoastra !Toti romanii sunt mandri de felul in care v-ati prezentat la audieri.Suntem convinsi ca ,sunteti o invingatoare.Le-ati dat o lectie de mare clasa tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.