Acasă Actualitate Pus de PSD în CSM, Victor Alistar susține că a ajutat la...

Pus de PSD în CSM, Victor Alistar susține că a ajutat la crearea CSM. Instituția a fost creată în 1909 și reînființată în 1991 când Alistar avea 14 ani

DISTRIBUIȚI

Victor Alistar s-a născut în 1977 și a ajuns în CSM ca reprezentant al societății civile, prin voturile senatorilor coaliției de guvernare, fiind omul PSD. Alistar militează puternic, în calitatea sa de membru CSM, pentru politizarea mult visată de PSD, a justiției. În urmă cu câteva zile, Alistar a dezvăluit la Antena 3 că mai mulți magistrați sunt cercetați disciplinar de CSM, informații confidențiale accesate ilegal, el neavând atribuții în materie disciplinară. Detalii AICI.

Alistar e obișnuit să mintă cu nerușinare fiindcă i-a mers ajutat mereu de PSD. Ani la rând Alistar s-a prezentat peste tot ca fiind reprezentantul Transparency International România, însă Asociația din care făcea parte se numea Asociația Română pentru Transparență, după cum ziarul Curentul a demonstrat în 2009 în articolul Victor Alistar utilizează în fals numele Transparency International Romania.

Acum o nouă minicună a lansat Alistar la DCNEWS: „Victor Alistar a povestit că a ajutat la crearea CSM-ului și că rolul său era altul decât ceea ce se prefigurează în viitorul apropiat. „Gândirea creării CSM-ului a fost ca acest organism să poată interveni să facă curat în sistem, să nu poată interveni legislativul sau executivul. Era o formă de autoguvernare.”, scrie în știrea DCNews, site condus de fostul jurnalist Bogdan Chirieac, autointitulatul „sunt pielea p..ii”. Nu mai trebuie menționat că jurnaliștilor de la DCNews li s-a părut verosimilă informația, ca toate cele venite dinspre PSD.

CSM însă este un organism înființat în 1909 și reinființat în 1991, când Alistar avea 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.