Acasă Actualitate Rareș Bogdan: Hoandră, Rogozanu & comp., periatorii lui Băsescu

Rareș Bogdan: Hoandră, Rogozanu & comp., periatorii lui Băsescu

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte Traian Băsescu s-a aflat, vineri aseară, la Realitatea TV, în emisiunea „Realitatea românească”. Încă din prima jumătate de oră a emisiunii, între fostul preşedinte şi moderatorul emisiunii, Octavian Hoandră, a avut loc un schimb dur de replici. În cea de-a doua parte a emisiunii a venit și Rareș Bogdan, deși erau prezenţi şi jurnaliştii Costi Rogozanu, Mircea Coşea, Florin Poenaru şi Iulian Leca, iar Cozmin Guşă a intervenit și el prin telefon, ținând plictisitoarele lui monologuri.
După emisiune, Rareș Bogdan a postat un mesaj pe facebook în care explică prezența sa intempestivă în emisiune ca fiind sugestia patronului actual al postului, Cozmin Gușă: „Bănuisem că voi regreta că în loc să stau cu ai mei prieteni, cu Mihăiţă, cu teribilul Mihai Tatulici la o grisină în Snagov, am cedat rugăminţilor lui Cozmin de a mă alătura colegilor pentru a-l pune pe Traian Băsescu în faţa unor întrebări cum nu era obişnuit să audă. Fără perie, fără menajamente. Jurnalistic si atat. Am plecat pe la 8.30PM de pe malul apei. Am ajuns in platou abia la 1 ora de cand incepuse carnagiul.”
Asta înseamnă că cei prezenți în studio îl periau și menajau pe Traian Băsescu și îi puneau întrebări cum era obișnuit să audă.
Frumoasă atitudine colegială și/sau managerială, având în vedere că nu se înțeleg clar din mesajul lui Rareș Bogdan dacă asta e părerea lui, a lui Gușă sau a amândurora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.