Acasă Actualitate Războiul Arafat-Rafila continuă după blocarea ușii pe care șeful DSU năvălea la...

Războiul Arafat-Rafila continuă după blocarea ușii pe care șeful DSU năvălea la MS

DISTRIBUIȚI

Raed Arafat a declarat, joi, într-o conferință de presă susținută la Palatul Victoria, că există discuţii cu privire la relaxarea măsurilor anti-Covid. Potrivit șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), acest lucru depinde strict de evoluţia situației pandemiei din perioada următoare și că există ipoteza ca la final de aprilie, de Paște, masca să nu mai fie obligatorie nici la interior.

La scurt timp, Rafila a ieșit public să-l contrazică pe Arafat, anunțând că România ar putea renunța la certificat și la mască începând din luna martie. „Scăderea o să fie la fel de repede precum creșterea. Cred că în luna martie o să putem renunța la mască. Tot din martie e posibil să renunțăm și la certificat. Cam în trei-patru săptămâni e posibil să înregistrăm o scădere a numărului de cazuri. Ultimele restricții care o să fie ridicate sunt referitoare la masca în interior.”

Surse politice au declarat pentru ziarul Curentul că războiul dintre Rafila și Arafat a atins noi culmi după ce Rafila a dat ordin să se astupe ușa care făcea legătura între Ministerul Sănătății și Ministerul de Interne la etajul trei. Rafila i-a găsit de mai multe ori pe Arafat și pe Călin Alexandru, director în DSU, la etajul respectiv discutând cu angajații Ministerului Sănătății, iar aceștia i-au explicat că secretarul de stat din MAI intră pe ușa de legătură când dorește. La etajul trei se află chiar biroul ministrului, proaspăt renovat.

Călin Alexandru e apropiat de Amalia Șerban, directoare în ministerul Sănătății cu care și punea țara la cale.

Rafila a dat ordin și ușa de conexiune a fost blocată pentru ca oamenii DSU dacă vor să vină, să treacă pe la parter prin filtrul de la intrare.

La bursa virtuală a pariurilor, Arafat e cotat detașat drept câștigătorul războiului cu Rafila.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.