Home Actualitate Reacția Laviniei Coțofană la intenția Directorului General al ASSMB de a o...

Reacția Laviniei Coțofană la intenția Directorului General al ASSMB de a o concedia pentru a nu-i lua locul

DISTRIBUIŢI

Spre deosebire de spitalele capitalei unde pot fi numiți manageri interimari din afara instituție, la Administrația Spitalelor nu poate fi numit director general decât un angajat din instituție sau o persoană detașată la instituție. Actualul director general, adus de Gabriela Firea de la Târgoviște unde nu se știe ce a lucrat și nici ce studii are, CV-ul său nefiind public, Vasile Apostol e disperat să rămână în funcția în care are nenumărate avantaje, de la angajarea a nenumărați mediocri târgovișteni prin funcții și funcțiuțe fără concursuri, până la blagoslovirea unor firme tot din Dâmbovița cu contracte cu spitalele din subordinea ASSMB.
Deși, chiar invocând divinitatea pentru a fi crezut (vezi AICI), Vasile Apostol a negat pe 12 noiembrie orice intenție de a concedia din ASSMB persoanele care ar putea fi numite interimar în locul său pe funcția de Director General, iată că ieri directorii din instituție, considerați foarte loiali, au fost anunțați într-o ședință că 20 de persoane vor fi concediate pentru „a scăpa de Lavinia Coțofană”, persoana vehiculată tot mai mult ca posibilă înlocuitoare în vederea organizării unui concurs pe post. (detalii AICI) Coțofană ar fi preferată de noua administrație pentru că a terminat Dreptul la Universitatea București ca șefă de promoție și a lucrat mai mulți ani ca judecătoare, opunându-se permanent ilegalităților lui Firea, motiv pentru care aceasta a și dispus să fie revocată din funcția de conducere pe care o exercita la Assmb. Am contactat-o pe fosta judecătoare în prezent angajată a Assmb la Serviciul Suport Spitale, cu locul de muncă stabilit la Oficiul Juridic al Spitalului Colțea să comenteze iminenta modificare a organigramei prin eliminarea unui întreg departament ce o include și pe ea.
Aceasta ne-a declarat: „deși avem o nouă administrație, constat că dl. Apostol primește ordinele tot din Voluntari și încearcă să i le strecoare noului primar general în a cărui inteligență nu crede, având în vedere exprimările domniei sale din campanie, deloc măgulitoare, la adresa domnului Dan. Nici nu mă miră că medaliile la Olimpiada Internațională de Matematică sau doctoratul la Paris obținute de dl. Dan nu înseamnă pentru dl. Apostol vreo dovadă de inteligență. De altfel nici nu-l bănuiesc pe dl. Apostol de a fi participat la vreo olimpiadă în viața sa. Nu pot ști dacă dl. Apostol a decis să concedieze pentru a scăpa de mine întregul departament de 20 de persoane, din răzbunare a dumnealui și/sau a doamnei Firea pentru că am devoalat multiple infracțiuni comise în ASSMB, motiv pentru care Parlamentul mi-a și acordat statut de avertizor public sau din frica de a nu fi numită eu director general interimar, căpătând astfel acces nelimitat la documentele semnate de domnia sa. De altfel, cunosc faptul că există documente prin care spitalele s-au opus intenției lui de a desființa departamentul pentru că activitatea lor ar fi dată peste cap în plină pandemie dar se vede că dorința lui de a scăpa de mine deși legea îi interzice să concedieze un avertizor de integritate, e mai puternică. Îl invit pe dl. Apostol să compare CV-ul meu care e public, cu al dumnealui care nu e public dar pe care apreciez că măcar el îl știe și să înțeleagă că noi doi nu putem fi niciodată în vreo competiție pe criterii profesionale reale.”, a conchis Coțofană.

Foto: https://www.facebook.com/nicoleta.lavinia.18

 

2 ARII

  1. Adica o absolventa eminenta de la Universitatea din Bucuresti sa deranjeze prin fisa postului un manager ce are conform celor descrise in articol o facultate la faimoasa Universitate Valahia din celebrul oras Pitesti !?
    Greseala fatala pentru doamna Cotofana sau ghinion !?

  2. Daca domnul manager Vasile Apostol este absolvent al Universitatii Valahia atunci este foarte probabil sa–l fi cunoscut pe domnul profesor universitar Laurentiu Baranga – profesor la Universitatea Valahia din celebrul oras Targoviste.
    Presa a devoalat recent cum la 32 de ani absolvea examenul de balaureat acel Larurentiu Baranga si detinea prin metode numai de dumnealui stiute sau in coniventa cu alti frati in masonerie, titlul de profesor doctor .

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.