Acasă Actualitate Reteaua -Monitorul- se extinde

Reteaua -Monitorul- se extinde

DISTRIBUIȚI

De doua zile, -Monitorul de Valcea- a intrat in viata acestui judet. La lansare au participat mii de valceni. Maniera de promovare a ziarului, fara precedent in media locala, a captat atentia a mii de cetateni de toate varstele. Peste 100 de reprezentanti ai ziarului au impanzit fiecare colt al orasului, raspandind cele 20.000 de exemplare ale numarului 0, cei 40.000 de fluturasi de mica publicitate, cele 12.000 de baloane si alte 20.000 de stegulete. O asemenea manifestare, Ramnicul a mai vazut doar la serbarile orasului. O caravana formata din masini si motociclete de mare putere, cu 20 de fete frumoase fluturand steagurile galben-rosii ale -Monitorului-, a pornit din centru spre Ostroveni. Cursa, care nu a ratat nici un colt al orasului, a durat cinci ore. -Monitorul de Valcea- s-a distribuit peste tot, gratuit. Nu a lipsit nici berea – gratis! Au urmat tot felul de concursuri. La cel de desene pe asfalt, toti participantii au primit inghetata, baloane si mingi colorate. Cei mici au desenat ziarul -Monitorul de Valcea- si nu au uitat sloganurile. Un pusti de sase ani scria pe asfalt: -Citeste Monitorul/ infrunta viitorul-. Peste tot s-a putut auzi mesajul conducerii ziarului: -Monitorul de Valcea, ziarul care sta de vorba cu oamenii, este pregatit sa se alinieze regulilor dure ale pietei. Cel mai tare va invinge-.

Finalisti la Concursul National de Jurnalism pentru Profesionisti

Reporterii -Monitorul-, in prim-plan

Un juriu national, format din 14 membri, jurnalisti consacrati, scriitori, analisti de presa, sociologi si psihologi, s-a intrunit in perioada 18-20 mai 2001, pentru a desemna castigatorii Concursului National de Jurnalism pentru Profesionisti, editia a II-a. Organizatorii editiei din acest an, Ministerul Informatiilor Publice si World Vision Romania, au propus ca tematica generala -Abuzul si violenta asupra copilului-.

In urma procesului de jurizare, au fost hotarate nominalizarile, urmand ca premiile sa fie decernate in ziua de 1 iunie. Reporterii -Monitorul- au obtinut doua dintre cele trei nominalizari la sectiunea -Reportaj – Presa-, prin Camelia Csiki, -Monitorul de Brasov-, si Dana Pavel, -Monitorul de Iasi-. Cea de-a treia nominalizata la aceasta sectiune este Laura Lica, -Evenimentul Zilei-.

La Sectiunea Reportaj TV sunt nominalizati Denisa Anghel – TVR 1, Catalin Apostol – TVR 1 si Tania Levcenco – Terra-Sat Craiova. Pentru Sectiunea TV Stiri, juriul a optat pentru editia speciala -Abuzul si violenta asupra copilului-, a Antenei 1.

La Reportaj Radio, au fost nominalizati Hrisanti Bulugea – Radio Romania Cultural si Ioana Radu – Radio Europa Nova Timisoara. La Sectiunea Fotografie, juriul a votat pentru Radu Sigheti – Reuters. In afara de premiile pe sectiuni, in cadrul Spectacolului de gala, care va avea loc vineri, 1 iunie 2001, la ora 18.00, la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta din Bucuresti, juriul va decerna Premiul Special si Marele Premiu al acestei editii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.