Acasă Actualitate S-au inmultit furturile din autoturismele conduse de femei

S-au inmultit furturile din autoturismele conduse de femei

DISTRIBUIȚI

Inmultirea, pe raza Capitalei, a furturilor din autoturisme conduse de femei, in care autorii au folosit ca mod de operare spargerea geamurilor, a determinat Politia sa lanseze un avertisment serios in acest sens. Astfel, conducatorii auto sunt sfatuiti sa nu lase la vedere, pe bancheta din fata, bunuri de valoare, iar in cazul in care constata ca sunt urmariti sau ca in preajma se afla persoane suspecte, sa anunte Politia.

-Din studiile realizate de specialistii din cadrul Politiei Capitalei, a rezultat ca victimele purtau asupra lor importante sume de bani sau bunuri de valoare pe care, dupa ce se urcau in autoturism, le plasau pe bancheta din fata. Autorii acestor infractiuni supravegheaza arterele de circulatie, mai importante, din zona centrala a Capitalei, urmarind autoturisme de lux ai caror conducatori auto sunt femei, pe care le urmaresc pana in momentul in care acestea opresc masina. In acest timp, hotii sparg geamul lateral si, profitand de starea de soc a victimei, dispar-, se arata in nota Politiei Capitalei.

Actiunile Politiei au avut drept rezultat prinderea, in ultima perioada, a mai multor infractori specializati in astfel de furturi. Recordul privitor la numarul de furturi comise il detine Mihai Enache, zis -Pisica-, care a -reusit- sa comita peste 21 de astfel de fapte. In acelasi top al Politiei, la rubrica -Cel mai profitabil furt-, conduce detasat Sorin Mihaila, care s-a ales cu peste 100 milioane de lei dintr-o singura -actiune-. El a furat dintr-un autoturism o geanta ce continea documente, 500 de marci germane, trei milioane de lei si un card VISA. Imediat dupa comiterea furtului, Mihaila a folosit cardul, de pe care a reusit sa retraga 100 milioane de lei. Cu mult mai ghinionisti s-au dovedit a fi Ionut Mierla, Gilbert si Ciprian Constantin, Gabriel Voicu, Catalin Manea sau Claudia Timnea, toti prinsi in flagrant in momentul in care furau din masini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.