Acasă Actualitate Să râdem cu „ familia regală ”: Radu Duda și nevastă-sa sunt...

Să râdem cu „ familia regală ”: Radu Duda și nevastă-sa sunt doi mahalagii

DISTRIBUIȚI

Principele Nicolae, sânge din sângele regelui a fost dat pe mâna poliției de Radu Duda, fostul actor căsătorit cu bătrânica fiică a fostului rege Mihai. Duda care se intitulează principele Radu a dispus transmiterea unui comunicat presei despre nepotul regelui care ar fi încercat să intre cu forța în casa bunicului său despre care cunoscătorii au speculat că este prizonierul lui Duda și al Margaretei:

Iată ce a comunicat astăzi familia regală prin biroul de presă:

„În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană.”

Noi ne bucurăm pentru că vom afla cu această ocazie dacă cel care a dat țara pe mâna rușilor este sau nu prizonierul cuiva. Și frumos ar fi ca familia regală să dea un exemplu poporului pe care susține că-l iubește de spălare a rufelor în familie!

Citește și Arhivele Naţionale: Regele Mihai s-a înțeles cu comuniștii să abdice, nu a fost forțat

 

2 COMENTARII

  1. Din pacate, nici in acest caz aschia n-a sarit departe de trunchi !

    1. Fara a fi un criminal de calibrul lui Carol I – nici n-a avut ocazia, a dovedit lipsa de caracter cind i-a lins ciubotele lui Iliescu in schimbul paralelor.

    2. Nu inteleg, alaturi de multi alti cetateni de ce Romania e datoare fostei case regale; au avut pomana domeniile regale pe care le-au folosit, au strins averi, gata, s-a terminat. De ce trebuie poporul roman sa faca eforturi pentru a intretine si viata parazitara a urmasilor ?
    Ma mir ca nu apare si nenorocita aia din SUA, care organiza lupte de cocosi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.