Acasă Actualitate Să râdem din nou de mârlanul Liviu Pop: dovada că USR încearcă...

Să râdem din nou de mârlanul Liviu Pop: dovada că USR încearcă dărâmarea Guvernului prin forță este că strângeau semnături pentru „fără penali în funcții publice”

DISTRIBUIȚI

Într-o intervenţie telefonică la Digi24, senatorul PSD Liviu Pop a oferit o serie de răspunsuri cu privire la încercările USR de a da jos Guvernul prin violenţă.
Întrebările jurnalistei l-au pus în dificultate pe fostul ministru al Educației, reieşind o conversație amuzantă.
Liviu Pop, senator PSD: Este absolut normal ca premierul să informeze sau să înainteze un document către partenerii noştri de la Bruxelles, în condiţiile în care unii actori politici încearcă dărâmarea Guvernului, ales democratic în 2016, prin forţă.
Alice Iacobescu, jurnalist Digi24: Există dovada că unii actori politici încearcă dărâmarea Guvernului prin forţă?
Liviu Pop: Bineînţeles! Cei de la USR strângeau semnături…
Alice Iacobescu: Semnături pentru ce?
Liviu Pop: Semnături pentru o iniţiativă cetăţenească pe care o fac ei cu ,,Fără penali în funcţii publice”.
Alice Iacobescu: Ce legătură are asta cu dărâmarea prin violenţă a Guvernului?
Liviu Pop: Dacă ne referim la acţiuni în forţă, am făcut un apel public la preşedintele USR să ne spună dacă, dintre acele persoane care au lovit femeia jandarm, există semnatari ai iniţiativei sau persoane care au adunat semnături pentru USR.
Alice Iacobescu: Şi dacă ar fi, ce?
Liviu Pop: E încă o dovadă în plus că acel miting pe care, în primă fază, l-au cerut să fie autorizat o asociaţie şi care, până la urmă, a fost un miting ilegal, a fost compromis de implicarea partidelor politice, în frunte cu preşedintele statului, care este în campanie electorală.
Alice Iacobescu: Oare de ce nu a fost făcut public acest document?
Liviu Pop: Nu ştiu, întrebaţi-o pe doamna Dăncilă. Deşi nu cred că orice corespondenţă între Guvernul României şi partenerii strategici trebuie facută publică. A tras un semnal de alarmă. Cu ce a greşit doamna Dăncilă?
Alice Iacobescu: Dacă doamna Dăncilă nu comunică cu propriii cetăţeni, vi se pare firesc să comunice cu Comisia Europeană?
Liviu Pop: Bineînţeles că doamna Dăncilă comunică şi cu propriii cetăţeni, şi cu Comisia Europeană şi celelalte instituţii cu care România colaborează.

Concluzia nu poate fi decât una singură: Guvernul României e plin de penali pe care USR vrea să-i de jos prin forță respectiv prin strângere de semnături. Nu-i așa că-i foarte deștept Liviu Pop?

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.