Home Actualitate Salariile uriașe ale sindicaliștilor din sănătate, plătite din cotizații reținute ilegal

Salariile uriașe ale sindicaliștilor din sănătate, plătite din cotizații reținute ilegal

DISTRIBUIŢI

Angajaților din domeniul sanitar li se rețin ilegal de către spitale, cotizații pe statul de plată pentru sindicatele la care nu sunt membri. Motivul, comunicat verbal la înmânarea fluturașului de salariu, a fost că sindicatele au negociat creșterea de salarii de 25% de la 1 octombrie și în numele nemembrilor de sindicat. Medicii s-au revoltat și au început să-și posteze fluturașii de salarii.

Nesimțirea sindicaliștilor a ajuns să nu mai aibă limite: pur și simplu niște agramați care se cred lideri, care ling pașii politicienilor, în special ai PSD au ajuns să bage mâna în buzunarele cadrelor sanitare plătite cu salarii de mizerie, în timp ce ei încasează multe mii de euro pe lună, venituri din salarii.

CITEȘTE ȘI Șefii Sanitas care au negociat pentru medici au salarii lunare de 28.105 RON și 12.680 RON

Câțiva manageri de spital cu creiere au întrebat la Ministerul Muncii dacă e voie să se rețină pe statul de plată aceste sume nemembrilor de sindicat. Răspunsul a fost categoric NU, după cum reiese din documentul alăturat. Nu se pot reține bani pentru sindicat fără acordul scris al persoanelor memebre sau nemembre de sindicat, a răspuns Ministerul Muncii prin Ministerul pentru Dialog Social.

Managerii spitalelor care au reținut banii ilegal sunt pasibili de acuzații de abuz în serviciu iar sindicaliștii care au primit banii în conturile sindicatelor știind că ei au fost reținuți ilegal, deci în urma unei infracțiuni, sunt pasibili de acuzația de spălare de bani. Dar ce să ceri de la niște analfabeți.

CITEȘTE ȘI Ia uitați ce agramat e Marius Sepi, șef la SANITAS

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.