Acasă Actualitate Se mai închide o bretea a Podului Grant pentru reparații

Se mai închide o bretea a Podului Grant pentru reparații

DISTRIBUIȚI

Începând de miercuri, 5 iunie, se va închide și breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre Cartier Giuleşti

În vederea continuării lucrărilor de reabilitare şi consolidare a Podului Grant, începând cu data de 05 iunie 2019, ora 11.00, circulaţia rutieră se va restricţiona pe breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant, dinspre Gara de Nord spre Cartier Giuleşti (aferentă sensului de circulaţie Turda – Crângaşi).

Se pot utiliza ca varianta de ocolire următoarele rute:

1. Pentru urcarea pe pod se va folosi breteaua de urcare pe calea Giuleşti pentru sensul Crângaşi – Turda şi apoi se vor utiliza pentru întoarcere bretelele adiacente rampei Turda;

2. Pentru coborârea de pe Podul Grant se vor utiliza Bulevardul Constructorilor sau strada 9 Mai (pentru acces în Calea Giuleşti, cu posibilitatea întoarcerii în zonele unde semnalizarea rutieră permite această manevră).

Pe breteaua închisă, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti va executa următoarele tipuri de lucrări: demontarea rosturilor de dilataţie existente, frezarea sistemului rutier existent, aşternerea hidroizolaţiei, înlocuirea elementelor de siguranţa rutieră existente (parapeţi metalici), realizarea caii pe pod (aşternerea mixturilor asfaltice), montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor şi montarea parapetului de protecţie.

Reamintim că podul Grant se afla la prima intervenţie după mai bine de 12 ani de la ultimele reparaţii. Pasajul supratraversează liniile de cale ferată şi face legătura între b-dul Ion Mihalache şi Calea Giuleşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.