Acasă Actualitate Șeful ANAF din dosarul lui Govor este Șerban Pop

Șeful ANAF din dosarul lui Govor este Șerban Pop

DISTRIBUIȚI

Președintele ANAF, Gelu Diaconu a remis un comunicat presei în care precizează că șeful ANAF din stenogramele apărute în presă este Șerban Pop: „Întrucât unele stenograme din dosarul Govor au devenit publice, iar numele meu este pomenit în acest caz, doresc să fac următoarele precizări pentru restabilirea adevărului și informarea corectă a opiniei publice:

1. Ioan Mircea Ardelean a fost numit șef al administrației fiscale din Satu Mare de fostul președinte ANAF.

2. Tocmai pentru că a implicat instituția în jocurile politice locale, l-am schimbat din funcție, anterior începerii investigației penale.

3. Toate încercările dlui Govor&Co de a-și numi alți locotenenți (Sipoș, Filip și alții) sau de a schimba alte persoane din funcții, încercări care nu m-au implicat direct dar despre care am aflat la acel moment, s-au lovit de refuzul meu categoric.

4. Niciodata, în niciun loc, și cu atât mai puțin în cabinetul meu, nu a existat vreo întalnire între mine și dl Govor. Nu am avut niciun contact telefonic sau de altă natură cu dânsul sau cu apropiații săi.

5. Orice speculație, mai mult sau mai puțin explicită, legată de implicarea mea în acest caz, este complet nefondată.” – Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.