Home Actualitate Șoferul mercedesului care a sfidat polițiștii, prins cu droguri împreună cu fiul...

Șoferul mercedesului care a sfidat polițiștii, prins cu droguri împreună cu fiul unui fost chestor de poliție

DISTRIBUIŢI

Michelle Antonio Șerban, șoferul Mercedesului care a fugit de poliție și jandarmi, a fost prins de polițiști cu droguri asupra lui, în anul 2017, alături de alți trei prieteni, bunicul unuia dintre ei fiind Ion Pitulescu, fost șef al IGPR.

Mircea Ionuț Pitulescu este fiul lui Mihai Pitulescu chestor de Poliție și fost șef al Direcției de Investigații Criminale și nepotul generalului Ion Pitulescu. Numele lui Michelle Antonio Șerban și al lui Mircea Ionuț Pitulescu apar în dosarul 4935/3/2020 pentru încălcarea legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. La acel moment, Mircea Ionuț Pitulescu era student la Zootehnie.

În mod convenabil, procurorii DIICOT au renunțat la urmărirea penală, așa cum scrie în minuta de pe portalul instanțelor de judecată: „În baza art. 318 alin(15) C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție-Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Structura Centrală, Secția de combatere a Traficului de Droguri. Confirmă soluția de renunțare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 1072/D/P/2017 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție-Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Structura Centrală, Secția de combatere a Traficului de Droguri, față de suspectii POP ALEXANDRU, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu, prevăzută de art. 4 alin(1) din Legea nr. 143/2000, cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen., STOICA VALERIU MARIAN, PITULESCU MIRCEA, SERBAN MICHELLE ANTONIO, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu, prevăzută de art. 4 alin(1) din Legea nr. 143/2000. În temeiul art. 275 alin(3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 18.06.2020.”

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.