Acasă Actualitate Soţia sirianului din portbagaj reţinută împreună cu iubitul său

Soţia sirianului din portbagaj reţinută împreună cu iubitul său

DISTRIBUIȚI

Ancheta în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini în cartierul Pantelimon din Capitală ia o turnură neaşteptată. Soţia victimei, Andreea Maria Pătrașcu, consilier la Ministerul Muncii, a fost reţinută după ce joia trecută a fost audiată de procurori, alături de amanta bărbatului, iar declaraţiile sale au fost neconcordante cu datele obţinute de anchetatori în acest caz, ceea ce a făcut-o să fie principalul suspect.
 
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut două persoane în noaptea de miercuri spre joi. Cei doi suspecţi în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini, la mică distanţă de o secţie de Poliţie din cartierul Pantelimon sunt soţia bărbatului şi iubitul acesteia.

Soţia a fost printre primele persoane audiate după macabra descoperire, însă le-a spus anchetatorilor că nu îşi văzuse soţul de mai multe zile, cu toate că el era dat dispărut de patru luni. Femeia voia să divorţeze de sirian şi chiar avea un iubit, care a fost şi el reţinut, anchetatorii suspectând că a fost complice la crimă.

Procurorii trebuie să afle acum cum a fost comisă crima.

Cadavrul a fost descoperit după ce o echipă de muncitori care lucra în zonă a simţit un miros fetid venind din maşina staţionată acolo de mai multe săptămâni. Aceştia au alertat poliţia, iar suspiciunile s-au adeverit: in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta, era o valiza mare, iar în valiză era cadavrul unei persoane.

Bărbatul mort a fost identificat ulterior drept Moustafa Haj Saleh, un cetățean sirian în vârstă de 52 de ani, administrator al hotelului Perla Majestic din stațiunea Olimp şi utilizatorul maşinii în portbagajul căreia a fost găsit, pe care o primise de la afaceristul Mohammad Murad, pentru care lucra şi care îi permitea să utilizeze autoturismul în baza unui contract de comodat.

Autopsia nu a scos la iveală clar cauza morţii, dar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime, fie prin otrăvire, fie prin asfixiere. Medicii legişti au găsit pe trupul victimei doar răni superficiale. Ei speră să elucideze misterul morţii după ce vor primi rezultatele testelor toxicologice. Omul a fost pus în geamantan imediat după ce a fost ucis. Maşina în care a fost găsit a stat o lună de zile în faţa secţiei 9 de poliţie din Capitală.

Apropiaţii au spus iniţial că asasinatul ar fi putut avea legătură cu patima bărbatului pentru jocurile de noroc, dar, după reţinerea soţiei şi a amantului acesteia mobilul crimei pare să fie cu totul altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.