Acasă Actualitate Spitalul Gomoiu a costat dublu față de cel făcut de ONG. Firea...

Spitalul Gomoiu a costat dublu față de cel făcut de ONG. Firea și Pintea s-au înhăitat să le distrugă pe voluntarele care construiesc spitalul oncologic de copii

DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 11.00:  Realizând că Firea comite aceleași fapte de corupție ca Monica Iacob Ridzi, folosind banii publici pentru imaginea sa, EuropaFM rambursează banii Primăriei pentru publicitate și oferă spații gratuite spitalului făcut din donații

Poate v-ați întrebat de ce e măcinată Gabriela Firea de atâta ură față de cele două doamne care construiesc voluntar un spital. Poate vi s-a părut normal sentimentul care o caracterizează în mod constant pe mahalagioaica asta care a reușit să ajungă primar general prin neprezentarea la vot a bucureștenilor. Astăzi ziarul Libertatea prezintă cum s-au furat banii la construcția singurului spital construit de Primăria Capitalei în ultimii 30 de ani, Victor Gomoiu care a fost contractat cu 48 milioane de Euro față de 26 cât costă cel privat iar lucrările au fost supraevaluate și de 2500 de ori. În plus Firea a tocat banii publici pentru a face reclamă acestui spital ca și cum dacă ai copilul bolnav trebuie să fi văzut un spot la televizor ca să știi ce să faci. Acum altfel înțelegem de ce vrea Pintea să facă statul licitațiile pentru spital. Pentru că a ieșit prea ieftin la ONG-iul „Dăruiește viața”.
”Și eu am făcut un spital”, a spus, nervoasă, primărița, referindu-se la spitalul Victor Gomoiu. Libertatea publică azi documente interne din Primărie care arată cum Gabriela Firea a dat televiziunilor, radiourilor și site-urilor 5,2 milioane de lei în perioada 15 august – 15 noiembrie ca să promoveze realizarea unui spital unde Corpul de Control al Guvernului a descoperit o fraudă uriașă! Comparând documentele de achiziție ale constructorului Compagnie DEntreprises CFE SA cu facturile tăiate mai apoi către primărie pentru aceleași produse, inspectorii au găsit zeci de supraevaluări. De pildă, 8 vase de toaletă instalate la spitalul de copii Gomoiu au fost plătite cu 2.858 de lei bucata, în timp ce au costat, de fapt, 272 de lei! Adunând costurile spitalului cu costurile privind publicitatea, ajungem exact la dublul prețului pentru spitalul privat construit din donații. Citește pe larg în Libertatea.

12 COMENTARII

   • Adica un primar odata ales se poate pune pe furat pentru ca in Romania nu este lege si pana viitoarele alegeri primarul nu este anjatul primariei unde lucreaza si al alegatorilor,ci patronul primariei si stapanul oamenilor!!!?.
    Asta este raspunsul duneavoastra domnilor de la „GANDUL”pentru acei oameni care pana acum au crezut ca STATUL ROMAN are oameni platiti pentru ca sa ii apere de hoti adevarati,pentru ca in cazul asta nu vorbim despre hotul care mi-a furat mie gaina din cotet.

     • Pana la condamnare daca esti gasit vinovat astepti ultima sentinta in arest,asa este in tarile civilizate unde daca ti se gasesc acte semnate de tine care aduc atingere bugetului de stat sau local nu te lasa aia sa te plimbi pe unde vrei pentru ca devin complice cu infractorul daca pana la decizia finala „le zboara porumbelul din mana”.
      Si inca ceva, in cazuri ca asta se sesizeaza automat finantele statului si il ia pe cel vinovat la verificat,doar asa pentru ca sunt ei curiosi sa vada daca nu cumva ceace detine tipul nu poate fi justificat cu venitul legal,daca nu ar fi asa sa stiti ca si straini aia ar fura si ei pentru ca orice ar zice lumea furtul nu s-a inventat in Romania.

 1. Mama lor de babe la stat! Le-au sticlit ochii la ce face cucosul mosului privat si i-au pus gand rau, in loc sa se uite la ograda lor si cum cheltuie ultimii bani publici si rezerve publice! Niste babe acre!

 2. doamna Gabriela vorbeste despre spitalul „construit de ea” Acest spital este construit din banii publici si in plus si-au mai umplut si ei buzunarele

 3. Au lucrat P.S.Disti dupa modelul STADIONULUI NATIONAL si ala a fost facut cu 100 de milioane de euro mai mult decat unul exect la fel facut in ITALIA,diferenta e ca stadionul din Italia nu a avut problemele care le-a avut Stadionul National la inaugurare si dupa.
  Si am spus 100 de milioane rotund pentru ca defapt au fost vreo 110 de milioane nu stiu sigur,si nu a incercat nimeni sa vada de unde vine diferenta asta uriasa nici dupa ce i s-a gasit domnului OPRESCU un sac de bani”economisiti de tatal lui”in cotetul cainelui.
  I-a ganditiva la cate stie Gabita, de cine sa ii fie frica in tara asta care a ajuns raiul hotilor si al evazionistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.