Home Actualitate Surse: Adrian Ionel îi cumpăra nenumărate genți Hermes domnișoarei Mihaela Vasile

Surse: Adrian Ionel îi cumpăra nenumărate genți Hermes domnișoarei Mihaela Vasile

DISTRIBUIŢI

Adrian Ionel este pus sub control judiciar pentru,

(FRAGMENT ELIMINAT ÎN URMA UNEI DECIZII JUDECĂTOREȘTI DE ACHITARE. Adrian Ionel a fost pedepsit cu 1 an de închisoare pentru instigare la fals intelectual și a scăpat prin prescripție de infracțiunea de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane) instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, toate pedepsite cu ani grei de pușcărie.
Individul e poreclit de cunoscuți „dl. Goe” acesta fiind numit la UNIFARM SA prin semnătura lui Raed Arafat deși la vârsta de 34 de ani, încă lucra la firma mamei sale, un SRL care a avut o activitate minoră și care a și fost radiată în anul 2012, anul numirii odraslei în funcția de conducere de la compania publică, aflată sub autoritatea Ministerului Sănătății. Surse din PSD ne-au declarat că Ionel a fost plantat la UNIFARM de generalul SRI Ion Maranda, fostul șef al Direcției de Protecție Internă a serviciului. În anul 2015, Ionel este numit director general al Institutului Cantacuzino unde începe să se prezinte în mod fals ca profesor doctor, așa cum se vede în documentul emis de Ministerul Afacerilor Externe cu participanții la Forumul Economic de la Marea Neagră (BSEC) (Click AICI). Ionel nu numai că nu e cadru didactic universitar și nici nu are vreun doctorat dar cu toate insistențele noastre la Spiru Haret, Unifarm, Institutul Cantacuzino și Academia SRI nu am reușit să aflăm unde și-a susținut impostorul examenul de licență la absolvirea Facultății de Drept de la Spiru Haret, neacreditată în anul 1999. Detalii AICI.
Ionel nici prea inteligent nu pare: deși MFP a acordat în martie, din veniturile statului rezultate din privatizare, o finanțare de 1,15 miliarde de lei societății Unifarm, într-unul din e-mailurile sale de răspuns, Adrian Ionel ne-a explicat: „Compania Nationala Unifarm SA nu foloseste bani publici, aceasta este o informatie eronata”.
Așadar dl. Goe toca banii UNIFARM convins fiind că aceștia erau bani privați. Acționar unic al UNIFARM este statul român prin Ministerul Sănătății reprezentat în perioada 23.12.2019-25.05.2020 în AGA de cumătrul lui Nelu Tătaru, Lucian Timofticiuc, fost consilier al ministrului, acum plasat la Antibiotice SA Iași.

(FRAGMENT ELIMINAT ÎN URMA UNEI DECIZII JUDECĂTOREȘTI DE ACHITARE. Adrian Ionel a fost pedepsit cu 1 an de închisoare pentru instigare la fals intelectual și a scăpat prin prescripție de infracțiunea de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane)

Ionel trăiește cu o domnișoară pe nume Mihaela Vasile căreia i-a dăruit multe poșete Hermes de zeci de mii de Euro, aceasta fiind colecționară de produse de lux. O poșetă Hermes poate ajunge să coste și peste o sută de mii de Euro.

(FRAGMENT ELIMINAT ÎN URMA UNEI DECIZII JUDECĂTOREȘTI DE ACHITARE. Adrian Ionel a fost pedepsit cu 1 an de închisoare pentru instigare la fals intelectual și a scăpat prin prescripție de infracțiunea de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane)

Citește și Șeful Unifarm a mai reziliat intempestiv un contract de 40,8 milioane de RON încheiat cu o firmă din Huși, orașul ministrului Tătaru

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.