Acasă Politic Spitalul Metropolitan promis de Firea în 2016 a rămas la stadiul de...

Spitalul Metropolitan promis de Firea în 2016 a rămas la stadiul de machetă

DISTRIBUIȚI

După patru ani de administrație Firea-PSD, Spitalul Metropolitan e doar o machetă de plastic, iar promisiunea Gabrielei Firea din 2016 doar o minciună jalnică. Candidatul PSD, Gabriela Firea, promitea în 2016 un mare spital în București, iar de atunci și până azi a reușit să construiască 1 metru pătrat de machetă. Atât.

Primarul PSD, Gabriela Firea, n-a reușit până acum să facă un studiu serios de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan. De aceea, nu știm nici acum căror nevoi concrete și cuantificabile răspunde proiectul, ce specialități medicale sunt propuse pentru acest spital, câți medici și câte paturi vor exista pe fiecare secție, care va fi relația noii instituții medicale cu spitalele existente.

Nu știm de la primarul PSD Firea cum se va finanța construcția noului spital (1 miliard de euro) și nu există nici măcar o garanție parțială de finanțare pentru debutul acestui proiect. Știm însă că e aberant să fie deja desființat cel mai important depou STB din nordul Capitalei, iar sute de autobuze să parcurgă zilnic zeci de kilometri în plus.

Un primar în funcție e judecat după fapte, nu după machete. Machetele nu vindecă bucureșteni, ci doar gâdilă orgoliul unui edil fără realizări. După ani de concerte, banchete și baluri, tot ce poate realiza primarul PSD, Gabriela Firea, este să promită că se apucă de muncă în următorul mandat. Sper că niciodată, sper că bucureștenii nu o vor mai vota.

Vă mulțumesc!

Nicușor Dan
Candidatul Unic al Dreptei la Primăria Capitalei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.