Acasă Actualitate Managerul de la Colțea a demisionat. Îi ia locul patronul unei rețele...

Managerul de la Colțea a demisionat. Îi ia locul patronul unei rețele de clinici

DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Colțea, Paul Iordache (foto), numit interimar în luna iulie a anului trecut, poreclit de medicii din spital Clovnul, ar fi demisionat la cererea viceprimarului USR Horia Tomescu, din cauza multiplelor încălcări ale legislației comise în scurta perioadă în care a ocupat funcția. Informația ne-a fost transmisă de surse politice, aceleași care ne-au informat că manager interimar va fi numit Bogdan Furtună, asociat majoritar, conform declarației sale de interese din 2019, la Centrul Medical Dr Furtună Dan SRL, o rețea de clinici medicale din București ce oferă servicii pentru 20 specialități medicale.

Pentru a putea fi director medical la Spitalul Colentina unde a fost numit de Gabriela Firea, Furtună și-a cesionat părțile sociale mamei sale. Deși este în relații foarte strânse cu PSD, Furtună a reușit să-l convingă pe Vlad Voiculescu să fie numit de viceprimarul USR, Horia Tomescu manager la Colțea.

Tomescu a preluat atribuțiile de la Nicușor Dan pe 7 martie 2022 și până acum a făcut trei numiri, toți trei fiind oamenii PSD: Cristian Plută director general la ASSMB, Oana Sivache director general adjunct la ASSMB și Bogdan Furtună manager la Colțea.

Iordache nu a putut fi contactat pentru a comenta informația, după ce probabil într-o criză de supărare, a blocat numerele de telefon ale jurnaliștilor, comportamentul infantil fiind unul care îl caracterizează, conform poveștilor din Spitalul Colțea.

Director medical va fi numit, conform acelorași surse, doctorul Dan Spătaru, de la secția de Medicină Internă a Spitalului Colțea.

 

 

4 COMENTARII

  1. Ce frumos ar fi dacă și nesfârșitele „Achiziții de Consumabile de Laborator” (cca 2 milioane de Euro în ultimele luni, cf. SICAP) de la Spitalul Malaxa s-ar transforma în Achiziții orientate către reabilitarea Spitalului (Infrastructură, Aparatură, Echipamente, Consumabile) și deservirea pacienților.
    Ar fi prea frumos ca USR să nu-și riște imaginea prelungind mandatul actualului „Ordonator de credite”, a cărui perpetuă preocupare pentru pacienți este binecunoscută pensionarilor diabetici care-și plătesc la casierie analizele necesare.
    Încercați să vă programați pentru analize de Laborator în luna mai, cea mai recentă Achiziție (21.aprilie), de aceleași REPETITIVE „Consumabile de Laborator”, totalizând o sumă minoră (495 989 Euro !!!): 192.268 EUR (https://sicap.ai/licitatii/contract/100268365) + 303.721 EUR (https://sicap.ai/licitatii/contract/100249810)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.