Home Actualitate Tate le-a spus procurorilor că el a fost cel traficat, că nu...

Tate le-a spus procurorilor că el a fost cel traficat, că nu știe ce făcea Georgiana Naghel fiindcă nu cunoaște limba

DISTRIBUIŢI

Celebrul influencer Andrew Tate este singurul arestat din dosar care a dat până acum mărturie în faţa anchetatorilor DIICOT. Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, o parte din declaraţia milionarului.

„Am înţeles acuzaţia care mi se aduce şi precizez faptul că sunt total nevinovat. Fetele nu mi-au trimis niciodată bani, eu le-am trimis lor bani, practic eu sunt persoana traficată în acest caz. Am înţeles că au existat discuţii între fete, dar având în vedere că nu cunosc limba română, nu ştiu ce motive au existat”, a susținut Andrew Tate.

„Pe Luana am văzut-o şi salutat-o de trei ori în viaţa mea, dar de fiecare dată, cu ocazia unor petreceri. Fratele meu o cunoştea de mai de mult, dar nu ştiu ce legătură era între aceştia. Georgiana este asistenta noastră şi face curat, nu am habar ce se află în telefonul asistentei mele, veterinarului meu, etc. Nu este treaba mea”, a adăugat el.

Georgiana Naghel a preluat în acte firmele celor doi și este arestată pentru complicitate la grup infracțional.

„Am citit dosarul şi sunt multe legături ce lipsesc, faptul că am prins-o pe A. în pat cu un alt bărbat, că-mi cerea mereu bani, că avea mai multe idei de afaceri, precum o cafenea, un club pe plajă, şi că voia să devină celebră pe Youtube. În ceea ce priveşte ideile sale, i-am spus să facă ce vrea ea, să păstreze banii, că eu sunt ocupat. În cea mai mare parte a timpului, ea era în România, dar eu nu eram în ţară. Avem dovezi că ea obişnuia să-i şantajeze pe bărbaţi, în schimbul unor sume de bani. (…) Practic, orice discuţie care poate fi caracterizată ca negativă cu A., a fost pentru că aceasta îmi cerea mereu bani. O cunoşteam din Londra, lucra într-un club de noapte şi avea probleme cu drogurile”, a mai zis Tate.

Fata la care face referire Andrew Tate este cea care l-a acuzat de viol.

„Ea mi-a spus că vrea să vină în România. Iar când a venit în România, eu nici măcar nu eram în ţară. Nu-mi amintesc dacă i-am plătit eu biletul de avion. Aceasta a locuit aproximativ 2-3 săptămâni în România. Ulterior s-a autoinvitat să locuiască cu mine în casă, lucru cu care eu nu am fost de acord, pentru că nu voiam să-mi strice reputaţia pe care o aveam în România. Atunci i-am prezentat-o pe Georgiana ca fiind asistenta mea şi să apeleze la ea pentru orice problemă pe care o are. (…) Deşi ştiam cu ce se ocupă A. şi că aceasta consumă droguri, am acceptat să mă văd cu ea din prostie, a fost cea mai mare greşeală din viaţa mea.”

Andrew Tate a mai declarat că i-ar fi dat fetei 10.000 de euro în perioada în care a locuit în România.

4 ARII

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.