Acasă Actualitate Tăticul general îi dă ultimele indicații „prințișorului spitalelor” dar fără să folosească...

Tăticul general îi dă ultimele indicații „prințișorului spitalelor” dar fără să folosească telefonul mobil

DISTRIBUIȚI

Fiul generalului Alexandru Grumaz, prim adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) între 2001 şi 2005 și fost consul general al României la Shanghai, între 2007 şi 2009 a devenit milionar în urma afacerilor derulate cu spitalele bucureştene. Firma lui Alexandru Octavian Grumaz deși are doar 5 angajaţi raportează an de an profituri uriaşe.
Denimed Consulting SRL Bucureşti are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice şi a beneficiat de peste 100 de contracte, în special de la spitalele din Capitală, dar şi de la unităţile sanitare din Ilfov şi Ploieşti, în valoare totală de circa 75 milioane de lei, fără TVA. Mai bine de jumătate din aceste contracte au fost atribuite fără licitaţie, cu invocarea, de fiecare dată, a situaţiilor de extremă urgenţă. Unic asociat este Alexandru Octavian Grumaz, care mai deţine şi Denimed Cleaning SRL, specializată în spălarea şi curăţarea uscată a articolelor textile.

„Acelaşi Alexandru Octavian Grumaz apare, printre alţii, şi în General Trading & Management SRL alături de sora sa, Ana Maria Grumaz, dar şi de Ionuţ Florin Adrian Tănase. Nimeni altul decât fiul generalului Tudor Tănase, adică fostul superior al lui Grumaz la conducerea STS, unde a fost director general între 2001 şi 2005. Deja nu mai poate mira pe nimeni că celor doi le-a fost partener în această firmă şi Ioan Dragoş Amihăesei, fiul lui Ioan Mihăesei, evident, general STS. În fine, Alexandru Octavian Grumaz este asociat şi în Optoelectronica 2001 SA, producător de optică militară în care erau acţionari, la un moment dat, senatorul UDMR Verestoy Attila şi Lanyi Szabolcs Ştefan, fost ministru al Cercetării şi secretar de stat. Optoelectronica 2001 SA este condusă de generalul Teodor Necşoiu, fostul şef al Institutului de Fizică Atomică Măgurele”, scria Jurnalul Național în anul 2015.
Fiul generalului Grumaz a obținut 29 milioane lei profit net din contractele cu spitalele în ultimii șapte ani.
Paparazzii Cancan l-au surprins pe generalul Alexandru Grumaz cu juniorul la loc ferit, dând impresia că se ferește, din cale afară, să utilizeze telefonul mobil. Citește tot despre întâlnirea celor doi pe cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.