Acasă Actualitate Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret! Imediat și-a cumpărat...

Ucigașul lui Marian Cozma a fost eliberat în secret! Imediat și-a cumpărat un BMW și a dat o petrecere

DISTRIBUIȚI

Sztojka Ivan, unul din ucigaşii handbalistului Marian Cozma, a fost eliberat în mare secret din închisoare, mai devreme. Presa din Ungaria a făcut dezvăluirea astăzi, deşi elibererea celui care l-a omorât pe „Păsărilă”, în 8 februarie 2009, a avut loc joia trecută.

Tribunalul din Veszprem a decis în 2011 condamnarea la închisoare pe viață a lui Sandor Raffael și a lui Gyozo Nemeth, ucigașii handbalistului român Marian Cozma, înjunghiat mortal în februarie 2009, în timp ce un al treilea inculpat, Ivan Sztojka, a primit 20 de ani de închisoare. Tribunalul a acceptat, astfel, cererea procurorului privind condamnarea la închisoare pe viață a principalilor agresori ai lui Marian Cozma, Sandor Raffael și Gyozo Nemeth, în incidentul petrecut într-un club de noapte din Veszprem (Ungaria), în februarie 2009, precum și solicitarea procurorului de condamnare la 20 de ani de închisoare a lui Sztojka.
Toți cei trei inculpați au fost găsiți vinovați de omucidere și lovituri cauzatoare de moarte. Judecătorul Nemeth Balazs a anunțat că Gyozo Nemeth și Raffael Sandor nu vor putea fi eliberați înainte de a ispăși 30 de ani din pedeapsă, iar Ivan Sztojka nu va putea fi eliberat mai devreme de 15 ani.
În același dosar, Pal Gabor a fost condamnat la 5 ani de închisoare (procuratura ceruse 8 ani), în timp ce Bihari Csaba – la 4 ani (procuratura ceruse 8 ani), pentru complicitate la omor. Pentru aceeași încadrare, Antalik Laszlo a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare (procuratura ceruse 7), în timp ce fosta concubină a lui Sandor, cea care conducea mașina în momentul arestării la Graz, a primit 4 ani de închisoare (procuratura ceruse 7 ani). Inițial, în acest caz au existat 27 de suspecți.

 

Potrivit borsonline.hu, Sztojka a ieșit din închisoarea de la Szombbatahely, săptămâna trecută, pe 19 iulie mai exact. Eliberarea criminalului s-a făcut cu patru ani mai devreme, pentru ”bună purtare”. Citește continuarea AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.