Acasă Actualitate Ucigașul polițistului din Timiș, operat de URGENȚĂ după capturare

Ucigașul polițistului din Timiș, operat de URGENȚĂ după capturare

DISTRIBUIȚI

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care l-a împușcat pe polițistul din Timiș, a fost transportat, marți dimineața, la Spitalul Municipal Timișoara cu o ambulanță, iar medicii au decis să-l opereze, din cauza rănilor suferite în timpul operațiunii de prindere a acestuia, duminică, fiind internat pe Secția de Chirurgie Toracică.

Marcel Ionel Lepa are trei plăgi prin împușcare după ce acesta a tras asupra polițiștilor care înconjuraseră casa în care se ascundea, fiind urmărit internațional. El a încercat să fugă pe un geam dar acolo se afla un polițist în uniformă pe care acesta l-a ucis cu un pistol sârbesc. Colegii polițistului împușcat au tras asupra sa rănindu-l. O rană se află la nivelul toracelui stâng, alta la umărul stâng și cea de-a treia la nivelul cotului stâng.

Conform medicilor, glonțul care l-a lovit în torace nu a ieșit, motiv pentru care vor încerca să îl scoată în timpul intervenției chirurgicale.
Criminalul a fost prins după mai bine de 24 de ore de la uciderea polițistului. Când mascații au descins în casa în care se ascundea, Lepa s-a pișat pe el. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.