Acasă Actualitate Un bucurestean si-a inscenat doua accidente pentru a incasa asigurarea

Un bucurestean si-a inscenat doua accidente pentru a incasa asigurarea

DISTRIBUIȚI

Un bucurestean a fost arestat, luni, dupa ce a inscenat doua accidente pentru a primi banii de despagubiri de la societatile de asigurari.

Mogosanu a incheiat, la 17 august 2000, la SC -Asiban- SA, un contract de asigurare CASCO in valoare de 29.337 de marci pentru motocicleta -Yamaha-, proprietate personala. Doua luni mai tarziu, el a inscenat un accident de circulatie in comuna ilfoveana Otopeni, justificand evitarea unui impact cu un caine. El a solicitat apoi societatii de asigurari despagubiri in valoare de 131.218.528 de lei, din care a primit 65 de milioane.

La 8 noiembrie, Mogosanu a inscenat un alt accident de circulatie, pe Strada Barbu Vacarescu din Bucuresti. De data acesta, el a fost ajutat de Stefan Goriano, care a primit in schimbul serviciului 300 de dolari. Goriano si-a lovit autoturismul, marca Lada 1200, cu un ciocan, dupa care, insotit de Mogosanu, a mers la Politie si la societatea de asigurari -Unita- SA.

De asemenea, Goriano a schimbat piesele bune de pe motocicleta cu unele deteriorate, iar Mogosanu a primit despagubiri in valoare de 119.266.000 de lei.

Catalin Mogosanu a fost arestat preventiv, iar Stefan Goriano este cercetat in stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.