Acasă Actualitate USR PLUS depune moțiune de cenzură. AUR o votează, PSD se codește

USR PLUS depune moțiune de cenzură. AUR o votează, PSD se codește

DISTRIBUIȚI

Liderul AUR George Simion cere unitate în voturi pentru dărâmarea guvernului Cîțu. Deși  PSD declară peste tot că avem un guvern de incompetenți Ciolacu nu vrea să voteze moțiunea USR-PLUS care nu vrea să voteze moțiunea PSD. Simion cere o coalizare a opoziției.

„E nevoie o opoziție hotărâtă. Dacă USR vor să treacă în opoziție, apreciez poziția lor. Acum zece minute am avut o discuție cu domnul Moșteanu în sensul de a strânge semnături de la cei care vor să îl vadă plecat pe domnul Cîțu. Ce contează textul? E o aberație. E nevoie de o moțiune comună a tuturor celor care vor să plece Guvernul Cîțu. AUR are 42 de moțiuni, USR are 80 și PSD are 160. Sunt destule semnături ca moțiunea să treacă, da nu știu cine se află în spate. Hai să ne punem toți semnătura pe moțiune”, a declarat George Simion.

USR-PLUS a anunțat astăzi că „cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorități sunt astăzi semnături pe moțiunea de cenzură pe care am anunțat-o aseară, după demiterea abuzivă și lipsită de temei a ministrului Stelian Ion.
Îi invităm alături de noi pe toți parlamentarii responsabili și interesați ca această criză politică declanșată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puțin.
Cerem celorlalte forțe politice să nu intre în tergiversări și jocuri politicianiste, să depunem și să votăm urgent moțiunea. E momentul să vedem dacă discursul se transpune în fapte.
Florin Cîţu trebuie să plece.
Este o moțiune necesară și poate fi evitată doar dacă Florin Cîțu își dă demisia de onoare sau Coaliția îi retrage sprijinul politic.”, spune comunicatul formațiunii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.