Acasă Actualitate Vicepremierul Paul Stănescu în spatele licitației pentru curățenia Aeroportului Otopeni

Vicepremierul Paul Stănescu în spatele licitației pentru curățenia Aeroportului Otopeni

DISTRIBUIȚI

La licitația pentru servicii de curățenie în cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă București  a depus ofertă o asociere al cărei lider este Clean Prest Activ SRL, secondat de Auriga’Societa Cooperativa. Cele două au ca subcontractanti Girexim Universal S.A. și Expert Alpin Solution SRL.

Clean Prest Activ este o firma controlată prin interpuși de Cornel Ciocan. Acesta a fost condamnat pentru infracțiuni de evaziune fiscală, iar dacă el s-ar fi aflat printre acționari sau administratori, firma ar fi trebuit să fie eliminată din competiție. Cornel Ciocan este fratele deputatului de Olt, Dan Ciocan, apropiat al vicepremierului Paul Stănescu. În presă se afirmă că la fostul deținut Cornel Ciocan facea referire Liviu Dragnea, când spunea ca generalul Pahonțu a trimis un emisar la Paul Stănescu pentru a-l sfătui  să nu se mai implice în viața politică alături de Liviu Dragnea, urmând ca, după arestare acestuia, Paul Stănescu să preia conducerea PSD. Afirmațiile presei merg chiar mai departe, până la a spune că Paul Stănescu ar fi fost în trecut un apropiat, ba chiar un om de casă al  celor doi frați Ciocan, dovadă fiind numeroasele contracte încheiate de aceștia cu statul, în speță cu Consiliul Județean Olt în perioada în care președintele acestui Consiliu Județean era Paul Stănescu, susțin surse autorizate de la AIBO (Aeroportul Internațional București Otopeni).

Citește pe larg AICI.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu ne mai mira nimic? Ca România este azi un stat al interlopilor condusi sau acceptati la conducere de tandemul PSD-ALDE (PSD a se citi Partidul Dragnea, că PSD nu mai există decât ca nume; așteptam sa-și declare falimentul ppolitic) este o realitate trăită par cu pas, fapt remarcat si de studiul realizat de Global impact, care arată modul in care propaganda ruseasca a pătruns toate mediile din România (politic; economic; social), realizându-se polarizarea societății. Nimic nou! E la fel ca luarea puterii de către comuniști, o pătură de oameni orbiți de dorința de a-i pune pe toți cu botul pe labe si a lua ei puterea. Cea ieșit știm cu toții. Un cizmar a ajuns șef. Să vedem azi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.