Acasă Politic Cataramă vrea să pună mâna pe PNL cu metodele lui Stalin: îi...

Cataramă vrea să pună mâna pe PNL cu metodele lui Stalin: îi vrea la închisoare pe 16 șefi ai partidului. SIE a fost dat de Iohannis pe mâna PSD

DISTRIBUIȚI

Scăpat din dosarul escrocheriei SAFI, Viorel Cataramă, fost lucrător în comerțul exterior înainte de 1989 vrea să ajungă președintele PNL. După ce a încercat să intre în guvern în 2004 și nu a reușit, vezi AICI, Cataramă a mai încercat să preia partidul în 2006 vezi AICI și în 2010, vezi AICI. La începutul lunii iulie, Viorel Cataramă a fost exclus din PNL dar ieri Comisia de arbitraj PNL București a stabilit că decizia de excludere a lui Viorel Cataramă din PNL este nulă, având în vedere că mai multe puncte din statutul partidului nu au fost respectate, inclusiv articolul ce prevede anunțarea din timp a persoanelor vizate de excludere și dreptul la apărare. Detalii AICI.
Acum, Viorel Cataramă anunță că va depune plângere penală pe numele liderului PNL Ludovic Orban și a altor 15 liberali, din forurile de conducere ale formațiunii, pe motiv că au încercat excluderea sa din partid și au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL: „Voi înainta o plângere penală împotriva domnilor Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Laurențiu Leoreanu, Ben-Oni Ardelean, Florin Cîțu, Adrian Oros, Virgil Guran, Ioan Bălan, Vlad Nistor, Costel Alexe, Viorel Badea, Adrian Miuțescu, Nicolae Giugea și George Șișcu pentru ilegalitățile comise în ședința Biroului Executiv din data de 9 iulie, când, încălcând 8 articole din statut, 3 din regulamentul Comisiei de Arbitraj, precum și prevederile L78/2000, au votat excluderea mea din partid pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Capitalei. PNL nu este proprietatea privată nici a lui Ludovic Orban si nici a unei mici cooperative grupate în jurul lui; membrii partidului sunt apărați de statut și de legile țării, au drepturi care nu pot fi călcate în picioare. De aceea, voi uza de toate căile și mijloacele legale pentru eliminarea abuzurilor și pedepsirea celor vinovați. Sunt din 1990 în PNL și iubesc acest partid. Tocmai de aceea, după ultimele evenimente, m-am decis să pornesc o acțiune de modernizare și reformare a partidului, de promovare a competențelor și, mai ales, de stabilire a unei ideologii si a unui program liberal de dreapta”, a afirmat Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Să ne amintim totuși că Viorel Cataramă a trecut și pe la PNȚ-cd așa cum declara Aurelian Pavelescu în 2012 după ce în 2011 Cataramă a încercat să rupă PNL-ul lui Crin pentru PNȚCD

Nedorit de peneliști, așa își închipuie Cataramă că va obține simpatia membrilor PNL și voturile românilor pentru partid? Dacă plângerea lui nu este întemeiată, Cataramă este doar un alt politician care aplică metode staliniste care nici măcar în PSD nu au fost folosite. Dacă plângerea este întemeiată, cine va mai vota PNL, un partid în care se falsifică voturile? Și ne întrebăm cui folosește această mișcare? Alegătorilor de dreapta sau PSD-ului? Și a naibii concidență, manevra vine după pensionarea generalului Predoiu de la SIE și preluarea conducerii serviciului de către deputatul PSD Gabriel Vlase, politicianul care încearcă, deocamdată fără succes, să preia conducerea în ostilitățile cu spionii români.

1 COMENTARIU

  1. UNII SPUNEAU CA INVARTEA CHESTII VALUTARE PE LA INTERCONTINENTAL.
    O FI AVUT LEGATURI CU SECURITATEA?
    IN TARG ERA O VORBA: PSD CU OFITERII, PNL CU TURNATORII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.