Acasă Actualitate Video Mineriada 2.0: Cum o să explice jandarmii procurorilor militari că au...

Video Mineriada 2.0: Cum o să explice jandarmii procurorilor militari că au bătut jurnaliști străini și oameni cu mâinile ridicate?

DISTRIBUIȚI

Clubul de presă din Austria cere o anchetă urgentă Ministrului de Interne, ca urmare a bătăii aplicate de jandarmi cameramanului televiziunii publice din Austria. După cum relatează corespondentul ORF la București, Ernst Gelegs, un cameraman a fost bătut de poliție cu bastoane. Acesta ar fi scăpat de agresiuni doar în urma repetatelor sale strigăte de atenționare, că este cameraman. Citește mai multe pe Europafm.ro

Bucureștenii își amintesc și acum că în 1990, după ce generalul Diamandescu a incendiat un autobuz la Universitate spunând că studenții au făcut-o, Iliescu a adus minerii în capitală. Ca niște animale dezlănțuite, minerii au bătut pe oricine era mai spălat și îngrijit: femei, bărbați și copii. Argumentul a fost „reinstaurarea ordinii publice”.

Sub același slogan, ieri seară jandarmii plini de ură față de românii care nu vor penali în funcții publice, au bătut cu bulanele oameni cu mâinile ridicate retrași pe un trotuar:

Oameni cu mâinile ridicate și totuși bătuți de jandarmi!!Futu-va-n gura de nemernici!!!!

Publicată de Corodi Monica Cleopatra pe Vineri, 10 August 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.