Home Actualitate „Ziua” și „Gardianul” sunt în faliment. Astăzi e ziua falimentului pentru Realitatea...

„Ziua” și „Gardianul” sunt în faliment. Astăzi e ziua falimentului pentru Realitatea Media

DISTRIBUIŢI

După ce ziarele „Ziua“ și „Gardianul“ au intrat deja în procedurile de faliment, astăzi a sosit ziua falimentului și pentru Realitatea Media. Secția 7 Comercială a Tribunalului București va judeca astăzi cererea de faliment pentru Realitatea Media depusă de un offshore din Seychelles. Aceasta nu este singura cerere de faliment depusă pentru Realitatea Media, potrivit informațiilor noastre, toți solicitanții urmånd să se înscrie la masa credală, în urma deciziei instanței de judecată.
Recent, Sanoma Hearst, compania care editează revista „Marie Claire“, a obținut la Tribunalul București deschiderea procedurii insolvenței la Best Media Press, firma care patronează „Gardianul“, pentru o datorie de 80.000 lei. Directorul ziarului, Alecu Racoviceanu, a anunțat că va stinge și datoria de 13.986 lei către tipografia FED Print, sumă stabilită prin hotărårea Tribunalului București și pentru care tipografia a declanșat procedura de executare silită.
În cazul ziarului „Ziua“, salariile n-au mai fost plătite de aproximativ trei luni. Totodată, trustul Ringier (publisher-ul „Evenimentului zilei“) a cerut Tribunalului București deschiderea procedurii falimentului a SC Ziua SRL pentru a-și recupera o datorie de peste 30.000 lei.
Și firma care editează „Cotidianul“ este în fața unei proceduri de insolvență din cauza cărților editate anul trecut și våndute la pachet cu „Cotidianul“.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.