Acasă Auto Ford Motor Co. – mandri de trecut, dar constienti de provocarile viitorului

Ford Motor Co. – mandri de trecut, dar constienti de provocarile viitorului

DISTRIBUIȚI

Pe 16 iunie 2003, Ford Motor Company va implini 100 de ani. Dat fiind succesul de piata al firmei, lumea indragostitilor de automobile acorda o atentie speciala realizarilor remarcabile ale fondatorului acestei adevarate legende, Henry Ford. De-a lungul multor ani de prosperitate, dar si de dificultati, in timp de razboi si de pace, Ford Motor Company s-a dezvoltat, pornind de la un singur om, de la viziunea sa, de la un mic garaj si un cvadriciclu, ajungand o forta care a schimbat natura mobilitatii umane. Accesibilitatea automobilului, privit astazi ca un lucru firesc, a contribuit intr-o masura extraordinara la dezvoltarea economica si la stabilitatea constatata pe plan mondial.


Si astazi compania continua sa intruchipeze spiritul fondatorului sau, gandind mereu in perspectiva, planificand un viitor mai bun si cautand intotdeauna solutii inovatoare in ceea ce priveste designul, fabricatia si tehnologia. Ford continua traditia unei afaceri de familie, fiind condusa de William Clay Ford Jr., stranepotul fondatorului. Acest spirit de familie, continuitate si valori perene creeaza o relatie speciala, care reuneste marea familie Ford, formata din angajati, dealeri, furnizori, actionari si clienti din peste 200 piete din lumea intreaga.

William Clay Ford Jr., presedinte si director general al Ford Motor Company, crede cu tarie in folosirea lectiilor oferite de istoria ilustra a companiei pentru a lasa o mostenire si mai mare in secolul XXI. El declara: -Asa cum putem constata la cea de-a 100-a aniversare, obiectivul nostru este de a avea un impact si mai mare in viata oamenilor in urmatorii 100 de ani. Noi vrem sa asiguram mobilitatea lumii fabricand produse extraordinare, convenabile din toate punctele de vedere – economic, ecologic si social. Crearea si sustinerea libertatii de miscare a tuturor vor onora trecutul nostru si ne vor asigura viitorul -.

Acum, Ford este orientat spre lansarea pe piata a produselor de cea mai buna calitate, respectand principiile responsabilitatii globale, a cetateniei corporatiei si a posibilitatii de sustinere. Asigurarea nivelului maxim de calitate si atentie pentru clienti sunt principii fundamentale general valabile si reprezinta pretul intrarii pe piata. In Europa, aceste principii fundamentale sunt intarite de daruirea de a livra autovehicule fiabile, contemporane, capabile sa ofere o calitate superioara de pilotare. In secolul XX, nici o alta companie nu a avut un impact mai mare asupra vietii oamenilor din intreaga lume, decat Ford. Henry Ford a pus lumea pe roate prin productia in masa a automobilelor simple si fiabile, care puteau fi achizitionate de familiile cu venituri medii. Aceasta mostenire remarcabila reprezinta acum sursa de inspiratie pentru personalul de la Ford Motor Company pentru a duce mai departe, in secolul XXI, aceeasi marca inconfundabila.

In 2003, Ford Motor Company se mandreste cu renumele de a doua companie auto ca marime din lume, cu circa 350.000 de angajati care activeaza pe mai mult de 200 de piete din sase continente. Marcile auto produse de Ford sunt Aston Martin, Ford, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mazda, Mercury si Volvo. Serviciile in domeniul auto includ Credit, Hertz si Quality Care. Cartierul general mondial al Companiei isi are sediul in Dearborn, Michigan. In Europa, Ford are peste 60.000 de angajati si opereaza pe 42 piete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.