Acasă Auto Ford transforma ultimul model Fiesta in vehicul utilitar

Ford transforma ultimul model Fiesta in vehicul utilitar

DISTRIBUIȚI

Familia de autoutilitare Ford va creste si mai mult, o data cu intrarea in productie a modelului Fiesta Van. Concernul american a prezentat primele imagini ale noului vehicul, la conferinta de presa din cadrul Salonului de Autovehicule Comerciale de la Birmingham din Marea Britanie. Modelul dezvaluit ofera primele impresii cu privire la modul in care va arata noul Fiesta Van atunci cand va ajunge pe drumurile europene, catre finalul acestui an.

-Fiesta a castigat deja aprecierea europenilor. De la primul model lansat cu 25 de ani in urma, sute de mii de modele Fiesta Van s-au dovedit a fi utile pentru afacerile mici si mijlocii si pentru flote. Stim sigur ca multi profesionisti se vor bucura sa afle ca un model nou Fiesta Van este pe drum,- a spus Paul Morel, directorul segmentului de autovehicule comerciale al Ford Europa. -Sectorul autovehiculelor usoare este unul foarte competitiv si Fiesta Van va fi foarte bine pozitionata in gama Ford, oferind clientilor posibilitatea de a alege autoutilitara cea mai potrivita pentru afacerea fiecaruia. Faptul ca este construit pe baza noului model Ford Fiesta cu trei usi inseamna ca va mosteni calitatile dinamice si stilul acestui model. Mai mult, Fiesta Van va deveni o alternativa preferata pentru proprietarii diverselor afaceri, pentru ca va avea un cost de exploatare foarte mic-, a concluzionat oficialul Ford.

Clientii potentiali vor putea sa afle mai multe informatii cu privire la noul Ford Fiesta Van in cateva luni, cand vor fi disponibile specificatiile tehnice complete ale modelului care va intra in productie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.