Acasă Auto Ford Transit Connect – premiat pentru design

Ford Transit Connect – premiat pentru design

DISTRIBUIȚI

Ford Transit Connect a castigat unul dintre cele mai prestigioase premii pentru design din industria auto. In cadrul competitiei European Automotive Design Awards, organizata in fiecare an de Designers (un organism european independent, insarcinat cu promovarea designului auto in Europa), noul Ford Transit Connect este castigator la categoria -Automobile Comerciale Usoare-. Trofeul i-a fost inmanat lui Derrick Kuzak, vicepresedinte pentru Dezvoltare Produs al Ford Europa, in timpul unei ceremonii desfasurate la cel de-al 81-lea Salon Auto International de la Bruxelles.

In acest an, juriul a evaluat 600 de autovehicule, iar reprezentantul Designer a declarat: -Am considerat ca prin prezentarea lui Transit Connect, Ford a relansat segmentul automobilelor comerciale usoare. Reputatia lui Transit Connect provine de la legendarul model Transit, considerat a fi standardul clasei sale in intreaga Europa. Pe de alta parte, cu Transit Connect, Ford creeaza un nou subsegment caracterizat printr-o functionalitate impresionanta. Transit Connect modernizeaza lumea autovehiculelor comerciale din Europa-.

Aceasta este a doua oara cand Ford primeste un premiu din partea Designers, modelul Ford Ka fiind castigatorul categoriei mini in anul 1997. Transit Connect a fost recunoscut la Bruxelles si drept -International Van of the Year 2003-. Modelul va fi disponibil in Romania din luna martie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.