Acasă Auto Noul BMW 5 intra pe piata europeana in iulie

Noul BMW 5 intra pe piata europeana in iulie

DISTRIBUIȚI

Designerii companiilor producatoare de automobile din Germania incearca, prin fiecare masina noua prezentata publicului, sa asigure continuitatea unei linii proprii. Fiecare concept pastreaza ceva din identitatea familiei din care face parte. Niciodata imaginea unui prototip BMW, Mercedes sau Audi nu a dus cu gandul la o alta marca si nici nu a fost atat de diferita de cea a predecesorului sau incat sa nu poata fi recunoscuta. Noul model 5 de la BMW se supune din toate punctele de vedere acestei directive.

Pana nu demult, E60 (numele de cod al proiectului) era numai un model din seria 7 cu dimensiuni ceva mai mici, dar, o data cu apropierea de linia de montaj, conceptul a devenit si un urmas firesc al seriei 5. Noile teme de design abordate o data cu intrarea in productie a faimosului BMW 7 se regasesc, fara doar si poate, la noul 5, dar un cunoscator poate observa tratarea diferita a liniilor create de blocurile optice. Lampile spate se insinueaza mai adanc in laturile vehiculului, in timp ce V-ul capotei este mai pronuntat si mai bine definit prin adoptarea unei forme mai agresive a grilei si a farurilor. In interior, acelasi sistem -I-drive- se afla in centrul atentiei, iar luxul si spatiozitatea sunt elemente care recomanda noul 5 tuturor doritorilor de confort maxim.

BMW a anuntat intrarea pe piata a noii serii 5 pentru vara acestui an. Combinand tehnologia de ultima ora cu materialele usoare utilizate la realizarea caroseriei, masina va beneficia, inca de la lansare, de doua propulsoare performante de doi si trei litri, alimentate cu benzina, urmand ca in toamna sa intre in productie si variantele diesel de 2.5 si 4.4 litri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.