Acasă Auto Ofensiva Dacia continua sustinut

Ofensiva Dacia continua sustinut

DISTRIBUIȚI

Revolutie pe piata pieselor de schimb

Automobile Dacia Pitesti a deschis, langa Pitesti, un centru de piese de schimb originale care va aproviziona reteaua comerciala a companiei din Romania si din strainatate, investitia ridicandu-se la aproximativ sapte milioane de euro.

Centrul de piese de schimb, care se intinde pe o suprafata totala de 47.700 metri patrati, din care 14.000 metri patrati acoperiti, regrupeaza toate activitatile asociate distributiei pieselor de schimb si accesoriilor marcii Dacia, pentru a asigura retelei comerciale din Romania si de peste hotare livrari in bune conditii si la termene scurte.

Potrivit reprezentantilor societatii, peste doua luni acest centru va asigura distributia pieselor de schimb si pentru marcile Renault si Nissan. In prezent, capacitatea de livrare a centrului se ridica la 6.000 de repere pentru automobilele Dacia, urmand ca in viitor sa se ajunga la 15.000 de repere.

67.000 de unitati, tinta acestui an

Conform declaratiilor domnului Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, firma din Pitesti estimeaza ca va comercializa 57.000 de autovehicule in acest an pe plan intern, iar 10.000 vor fi destinate pietei externe. Potrivit reprezentantului companiei, aproximativ 30% din autovehiculele vandute vor fi utilitare. Oficialul a sustinut ca grupul Renault va incepe, la sfarsitul anului viitor, productia modelului X90, pentru care estimeaza o productie anuala de 500.000 de unitati, din care 175.000 vor fi fabricate in Romania.

Program clar pana in 2007

Constantin Stroe si Christian Esteve, principalii actori de la Dacia, se declara multumiti de evolutia actuala a marcii Dacia. Lansarea unui centru pentru piese de schimb unic, modern si bine echipat, care poate satisface rapid nevoile clientilor, se adauga succesului repurtat recent de firma cu modelul Pick-Up cu propulsor diesel de origine Renault, pentru care cererea depaseste chiar oferta, iar impunerea Solenza pe piata din Romania poate fi considerata deja un fapt implinit. In privinta viitorului firmei pitestene, Stroe este sigur: -Pot sa va spun ca Dacia are un program clar pana in 2007 inclusiv. Saptamana trecuta am avut ocazia sa vad intreaga gama (n.n. – proiectul X90). Francezii profesionisti si avizati sunt absolut entuziasmati.-

Vanzari si servicii la standarde europene

Filiala grupului francez Monnoyer, IPSO, a deschis un service auto si un showroom pentru marcile Dacia si Renault, investitia ridicandu-se la 3,5 milioane de euro. Atelierele mecanice si de caroserie dispun de 35 de posturi de lucru si permit operatiuni de verificare si reparatii la un volum de 40-45 de clienti pe zi. Compania IPSO are patru divizii: autoturisme, autocamioane, anvelope, precum si echipamente agricole. Reteaua de service a celor de la Dacia se extinde continuu, majoritatea vechilor ateliere autorizate primind o infatisare moderna si atractiva atat in exterior, cat si in interior. Daca firma va reusi sa impuna si standarde de lucru si comportament mecanicilor, sunt sanse ca Dacia sa fie in sfarsit apreciata de cumparatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.