Acasă Auto Primul Porsche slefuit in atelierele Hamann

Primul Porsche slefuit in atelierele Hamann

DISTRIBUIȚI

Modelul Porsche 996, prezentat publicului anul trecut la expozitia auto de la Essen a atras atentia firmei de tuning Hamann, care a decis sa ii schimbe infatisarea si sa adauge cativa cai-putere hergheliei deja existente sub capota acestei masini. Pentru cunoscatori este surprinzatoare decizia celor de la Hamann, care pana acum isi oferea serviciile numai modelelor produse de BMW, Ferrari, Mini si Range Rover.

Inginerii vestitei firme de tuning, adevarati maestri ai motoarelor, dar si -croitori- cu renume, au modificat designul exterior al spectaculosului Porsche 996 facandu-l mai convingator atat din punct de vedere optic, dar, mai ales, aerodinamic. Noua grila a radiatorului si vanele de aer au primit aspectul specific Hamann, dar au devenit si elemente importante in optimizarea ventilatiei si in mentinerea puntii fata cat mai aproape de sol chiar si in momentul unei accelerari bruste. O modificare radicala au suferit blocurile optice fata, care au fost acoperite de o masca cu scopul de a diviza lampile si de a deveni mai atractive, dar cel mai important retus este reprezentat de adaugarea unor -fuste- in jurul intregii caroserii. Acestea nu numai ca sunt atractive, dar imbunatatesc simtitor stabilitatea si manevrabilitatea vehiculului la viteze mari. Cum specialistii de la Hamann considerau spatele modelului Porsche 996 fara prea mari pretentii, au decis o modificare a acestuia care sa fie utila si placuta. Astfel, au amplasat un spoiler subtil la imbinarea capotei cu geamul si au adaugat o nota de putere si aroganta prin cele patru guri de evacuare a gazelor realizate in intregime din otel inoxidabil. Nici rotile nu au scapat atentiei specialistilor in tuning, acestea au fost complet schimbate, devenind mai late, dar si mult mai spectaculoase, datorita jentilor din aluminiu Hamann Edition.

In interior, cumparatorii pot opta pentru accesorii din carbon sau aluminiu, ca si pentru capitonarea habitaclului cu piele in orice nuanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.