Acasă Auto Smart pentru patru

Smart pentru patru

DISTRIBUIȚI

Impetuoasa companie MCC Smart a prezentat, la inceputul acestei luni, primele imagini oficiale ale modelului ForFour. Asa cum o sustine si numele, noul vehicul este primul produs al firmei care poate gazdui patru persoane, celelalte masini Smart fiind construite pentru a transporta numai doi ocupanti, o alta deosebire intre precedentele modele si ForFour fiind lungimea ceva mai mare, care o depaseste cu putin pe cea a Mercedesului A.

Pentru ca gama actuala de modele Smart se bucura de un succes enorm in intreaga lume, constructorul a pastrat majoritatea caracteristicilor, incluzand aici sistemul Tridion si vopsirea in doua nuante. ForFour este rezultatul unei stranse colaborari intre Mitsubishi si MCC, modelul fiind construit impreuna cu Mitsubishi Colt la uzina DaimlerChrysler Nedcar din Olanda. Cumparatorii noului Smart vor putea alege variante de motorizare care includ trei propulsoare alimentate cu benzina si doua cu motorina.

Modelul ForFour este evolutia directa a conceptului Tridion prezentat in 2001 la Frankfurt Motor Show, iar versiunea care va intra in productie va debuta tot la Frankfurt, in aceasta toamna. Smart ForFour este anuntat in showroom-uri pentru primavara anului viitor, cand va fi disponibil si in variante cu trei usi si SUV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.