Acasă Auto Tokio Motor Show

Tokio Motor Show

DISTRIBUIȚI


Pe 22 octombrie, in capitala Japoniei a fost deschisa oficial editia din acest an a unui salon auto renumit pentru inovatiile si extravaganta modelelor prezentate. Primul loc in domeniul noutatilor este ocupat, asa cum era de asteptat, de firmele nipone, acestea prezentand concepte futuriste care se evidentiaza atat prin design, cat si prin utilitate si versatilitate. Din nefericire, asa cum s-a intamplat si la editiile anterioare, majoritatea exponatelor vor ramane doar la nivelul de concept, intrarea lor in productie fiind un vis frumos al entuziastilor.

Nissan Serenity


Inginerii de la Nissan, intrati dupa semnarea aliantei cu Renault intr-o zodie inspirata, prezinta la Tokio mai multe vehicule extrem de interesante. Demn de remarcat este modelul Serenity, un vehicul impresionant atat prin design, cat si prin dotari. In ciuda inaltimii reduse, in interiorul acestui vehicul este loc suficient pentru trei randuri de scaune, un rol important avand si haionul, care coboara brusc, aproape vertical, din plafon. Cu dimensiuni asemanatoare altui exponat Nissan, Fuga, noul Serenity beneficiaza de o structura extrem de rezistenta si de tractiune pe puntea fata. Partea din fata are un design modern si atragator, derivat din estetica actualului model Primera. In interior ambianta este foarte placuta, spatiul si high-techul fiind principalele atuuri. Primele doua randuri de scaune sunt dotate cu un sistem de sustinere a picioarelor, care gliseaza de sub bancheta, iar tetierele au incorporate monitoare video si sisteme audio performante.

Mazda Ibuki

Un alt producator japonez renumit, Mazda, a dezvaluit privirilor avide ale asistentei un concept-cabriolet superb, ce porta numele Ibuki. Designul atragator, care aminteste intrucatva de bestsellerul MX-5, a atras deja sute de fani la standul Mazda, iar propulsorul revolutionar inspirat de cel al modelului RX-8 are darul de a face din acest vehicul un viitor magnet pentru iubitorii de performante uluitoare si aer liber. Montarea motorului MZR de 1.6 litri in zona mediana asigura o stabilitate demna de invidi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.